../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif

שלום שמי הוא רוזיט ויש לי בעיה מאוד חמורה לדעתי. אני כל הזמן לא מרוצה ותמיד יש לי הרגשה של משהו לא טוב ואני מרגישה שאין לי כלום ושום דבר לא הולך לי מכל הבחינות אולי משהוא יכול לומר לי מה לא בסדר ואם כדאי לשנות את שמי ורומי כדי שהכל יסתדר

../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif../images/Emo101.gif

שלום שמי הוא רוזיט ויש לי בעיה מאוד חמורה לדעתי. אני כל הזמן לא מרוצה ותמיד יש לי הרגשה של משהו לא טוב ואני מרגישה שאין לי כלום ושום דבר לא הולך לי מכל הבחינות אולי משהוא יכול לומר לי מה לא בסדר ואם כדאי לשנות את שמי ורומי כדי שהכל יסתדר
שם משפחה ד ט ה נ תאריך 11 9 1975

עינת

New member
היי רוזי ../images/Emo140.gif

רוזיט אני חייבת לומר לך שיש לך יכולות מופלאות ומדהימות אך משום מה בחרת להסתכל על האין במקום על היש. נכון הוא ששמך המלא נותן מספר רגשי אשר מסמל השלמה והקרבה ושינוי יכול לעזור אבל עלייך לדעת ששינוי שם אינו הוקוס פוקוס ולוקח זמן עד שהויברציה החדשה מתחילה לפעול. מעבר לכך אם לא תעבדי על עצמך - מאום לא ישתנה שהרי הבחירה הראשונית מוטעת.לכן הייתי ממליצה לך בחם לגשת ליעוץ אישי מקיף שיאתר את החסימות שיצרת לך,יעזור לך להכיר את האיכויות הנפלאות שלך ויתן לך כלים לעבודה עצמית אשר במהלכה תראי איך הכל מתחיל להסתדר. בכל מקרה אל תשני שם ללא יעוץ מקצועי כיוון שאת יכולה רק לגרום נזק לעצמך.
שפע ו
עינת

Paul Even Paz

New member
שינוי שם

רוזי היקרה שינוי שם אינו אמור לשנות לך את מהלך החיים ללא הרצון שלך לשינוי. נכון הוא שהאנרגיות משתנות אבל יהיו ללא תוכן כי את צריכה לעשות אצלך את השינוי והוא בעיקר פנימי. כדי לבצע שינוי בשם חייבים לבדוק מול נשמת האם שלך, אם קיימת רשות לשינוי, הרשות מיועדת לבדיקה האם השם החדש תואם לייעוד שלך ולתיקוני הנשמה שאת צריכה לעשות.

למעלה