../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif

אני מחפשת רעיון מקורי למתנה לבחורה מדהימה (שהיא לגמרי במקרה או לא במקרה גם הבת שלי....) שמתחילה בעוד שבועיים תקופת התמחות בת חמש שנים. אנחנו מתכוונים לחגוג את המאורע ורצינו להפתיע אותה במתנה מקורית שתשמש אותה בחמשת השנים הבאות. אשמח לרעיונות.

liza26

New member
קופסת מתנות ../images/Emo77.gif

אפשר לקנות לה קופסה מקושטת עם כמה מתנות בפנים: מחברת קטנה לרישום הגיגים סבון קרם גוף חטיף טעים שהיא אוהבת דיסק

ע נ נ ת

New member
../images/Emo45.gif

קופסא מלאה דברים קטנים, שיזכירו לה כמה חושבים עליה ואוהבים אותה - בנוסף למה שליזה כתבה, הייתי מוסיפה כמה כרטיסים קטנים שהייתי כותבת עליהם דברים מיוחדים, ו/או מכתב קצר שמסביר כמה היא חשובה לכם וכמה אתם גאים בה אם יש מקום, שמיכת פליס מחממת, שמתקפלת לגודל קטן. ומצד שני, אולי גם מאוורר נייד קטן...

רדבק

New member
קופסת "קופונים"

כשיילדתי את ביתי קיבלתי מאחת הגיסות כרטים סרכה הכולל בתוכו "קופונים" השווים שעות שינה אילו ניתן היה לממשם זו הייתה המתנה הטובה ביותר שניתן לקבל בתקופה זו. אז למי שעומדת להכנס לתקופה כל כך קשה ולחוצה הייתי נותנת תלוש מתנה של רשת מסעדות (ארומה?) על מנת לחסוך את זמן הבישול, קופון התחייבות לממן ביקור אחד (או יותר) של מנקה הבייתה קופון או תו של רשת אופנה או ביגוד תחתון על מנת להתפנק בבגד חדש ולא להרגיש מעוכה וכ"ו.. בהצלחה!

תיק גדול לעבודה

אני לא יודעת במה ההתמחות אבל תיק גדול מעור (ויש כל מיני מדהימים)יכול אולי להתאים?

היא מתחילה התמחות כירורגית בחיפה

אני מאוד מתלבטת לגבי קניית תיק רופא מעור. ההתלבטות נובעת מכך ששמתי לב שהרופאים הצעירים מסתובבים עם תיקי גב ולא עם תיקי רופאים שמסתובבים הרופאים הוותיקים

dify

New member
היא משתמשת ביומן?

כזה מנייר כמו פעם?
אם כן, יש דוכן בנחלת בנימין שעושה עטיפות מעור ליומנים. לפני כמה שנים קניתי כזה לחברה שעזבה את הארץ. הם עושים כל דבר שתרצי, עם איזה ציור שתבקשי והקדשה וכד'. את אפילו יכולה להביא את היומן איתך. כשנגמרה השנה החברה שלי העבירה את העטיפה ליומן הבא. אם אין לה יומן, אז אולי נרתיק לטלפון נייד/סיגריות וכד'- משהו שהיא משתמשת בו הרבה ושהיא תוכל להיזכר בכם ולחייך כל פעם שהיא תראה את זה.

למעלה