בת ה י ם

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני כותבת אלכים מהמחשב בעבודה ל ה פ ת ע תי......ישנו כאן תיעוד דרך ההיסטוריה... של כל מה שאני כותבת איך מוחקים זאת ????????

מיקי 35

New member
אוווופססס !!

נסי כך... באייקון של Internet explorer יש Properties (עושים קליק ימני עם העכבר). יש שם כפתור... "Clean History". תנסי... לא בטוח שזה יעזור אבל.

מאו יין

New member
בת בת איך גילית את זה???

אני רוצה לבדוק שלי זה לא קורה...אחרת אוי ואבוי!!!!!!!

בת ה י ם

New member
לחיצה קלה על האייקון של ההיסטוריה

וכל עולמך נחשף והמוניטין........צונח

אוקיי בנות אז ככה יש TOOLS

לוחצים על TOOLS ואחר כך על אינטרנט אופשיין ליד ניקיון ההיסטוריה רושמים את הספרה 0 במקום מה שיש ולוחצים על CLEAR היסטוריה ואז הוא שואל אם בטוח שרוצים למחוק לוחצים על כן וזה מוחק בפעם הראשונה זה לוקח קצת זמן אבל חובה לעשות את זה כל יום לפני שהולכים הביתה וחוץ מזה בשער של תפוז יש אפשרות להכנס בשורה הכתומה איפה שהוא רושם אם יש מסרים חדשים בקלות לתיבה שלך ולראות את כל ההודעות לכן חובה בכרטיס האישי לסמן את האפשרות לכניסה רק עם קוד אני מקווה שעזרתי תסתכלו על כל ההוראות על על ההיסטוריה וגם על המסרים

מאו יין

New member
אוקי נופר!!!../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

שוב זכית ...הפעם בתואר "מצילת "העובדים" ממכתב פיטורין בטוח..." (להגיד "העובדים כמו יצפאן...)

בת ה י ם

New member
ההיסטוריה המביכה

נמחקה (מקווה) בהצלחה הכבוד האבוד הושב תודה ל : נופר על תשומת הלב ולסידי הפסיכיאטר על התמיכה ו.....להורי שטרם גילו מה יצא ממני (חחחחחחח)

נו סידי מה אתה אומר על האוכל והשינה

מה אני סתם כותבת ועוד מתגנבת לכתוב לא יפה תתיחס וגם את בת הים עד שהסברתי לכם מה לעשות שלא יתפסו אותכם אני רוצה לדעת אם הבנתם

בת ה י ם

New member
בטח הבנתי....

כל 2 דקות אני בודקת אם זה עובד חחחחחחחחח תודה מתוקה

למעלה