קוקיקית

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

הי וכמובן שנה טובה וחג שמח... והסיפור הוא כזה: החודש לקחתי אקקילומין, בבדיקת הזקיקים היה אחד של 20 ס"מ ועוד כמה קטנים יותר. קופ"ח כללית פישלה בבדיקת הדם (עד היום אין לי תוצאות של לפני שבועיים) ולכן אני לא יודעת מתי היה הביוץ (האם הזקיק של ה 20 הוא בהכרח המבייץ?) בכל אופן, כיום אני כמעט שבועיים אחרי הבדיקה (ותאריך הביוץ המשוער). בתחילת השבוע בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית. מאז היה לי יומיים עצירות וגם שלשול ויומיים אחרונים הפרשות חלשות (רק בניגוב).וגם רגישות בחזה. מה אתן אומרות? וסליחה על כל התאורים. עכשיו ההתלבטות היא לפני החג: האם לקנות ערכת בדיקת הריון או תחבושות הגייניות, כי זה לא הולך ביחד...

פּוֹנְג

New member
קשה, קשה להמליץ... ../images/Emo11.gif

מצד אחד אולי שווה שתדעי לפני על מנת שלא תהיי במתח ולא תצליחי לבלוע את התפוח בדבש
מצד שני... אם תהיה אכזבה אז באמת לא תצליחי לבלוע את התפוח... אני לא יודעת בנוגע לעצירות, היא יכולה לנבוע גם מלחץ... ההפרשות לעומת זאת לא מנבאות כלום, לא לכאן ולא לכאן. לכי על תחושת הבטן שלך, אם את יודעת שתוכלי לחייך בארוחת הערב, גם אם התשובה היא שלילית - אז לכי על זה ותחסכי מעצמך ימים של מתח.... לעומת זאת.... כמו שאמרתי בהתחלה, קשה, קשה ליעץ.

chapling

New member
תקני את שתייהם

נגד עין הרע
טפו טפו טפו.....
אבל ברצינות.... לא יודעת נראה לי שלחכות כל החג זה מורט עצבים!! אולי תבקשי מהבעלול לקנות ושיחביא את זה בבית ואת תצטרכי למצוא את זה,, לפחות ככה יעבור הזמן....

coucout

New member
היי../images/Emo70.gif

אני מציעה לך לקנות ערכת בדיקה. המתח הורג וחבל אני מכירה את זה מקרוב מדי
לפחות את הציפיה תוכלי למנוע אצלי זה עוזר ואם יוצא שלילי טפו טפו טפו...
אז נשאר רק להמתין ולהתבאס.......

ילדוש

New member
מאחר וקשה לי ככה לעשות חישובים

אם תרשמי לי את התאריך של המעקב זקיקים שעשית בה היה זקיק של 20 מ"מ (זה זקיק יום/יומיים לפני ביוץ) תחשבי אם קיימתם יחסים ביום של הבדיקה וביומיים/שלושה אחרי הבדיקה. ותרשמי באיזה תאריך עשית את הבדיקה הביתית אני אנסה לעשות חישוב

wish2bmom1

New member
סתם שאלה../images/Emo35.gif

אני חדשה ולא יודעת איך מעלים הודעה ולא יודעת איך מעלים הודעה שלא נענתה לראש העמוד או במילים אחרות איך מקפיצים............

ילדוש

New member
כמו שעשית עכשיו, כותבים גם

בכותרת וגם בתוך ההודעה. כלומר נכנסת להודעה , לוקחת על הוסף תגובה ורושמת..

ילדוש

New member
איך שלא יהיה , נראה לי שאת

הבדיקה עשית מוקדם מידי ואם קיימתם יחסים בימים לאחר המעקב זקיקים יש סיכוי.

קוקיקית

New member
תודה, תודה ועידכון

אתן הייתן אופטימיות, אבל המכשושה הגיעה.... לכל המבינות בעיניני זקיקים, קרה פה משהו מוזר כי ביום ה 13 למחזור היה זקיק של 20 מ"מ (ועוד כמה קטנים) ואז התחלנו במלאכה. אבל המחזור שקיבלתי היום מעיד על כך שהביוץ היה רק ביום ה 18. יתכן שזה של ה 20 לא הבשיל אלא אחר שהיה קטן ב 13 והלך והתפתח עד היום ה 18? חשוב להזכיר שלקחתי אקקלומין.

ילדוש

New member
בעקרון יש כמה אופציות

ואני מתקשה לעקוב בגלל שאני בד"כ הולכת לפי תאריכים. אני אנסה להכנס יותר מאוחר ולהסביר

פּוֹנְג

New member
במידה ולא עשית אחרי היום ה-13 מעקב

זקיקים נוסף, אז לא נוכל לדעות... איקקלומין יכול לגרום לכך שהזקיקים לא יבשילו אלא יגדלו יגדלו ויהפכו בסוףלציסטות (לא מחוייב המציאות) אבל כשעושים המשך של מעקב זקיקים אפשר לראות מה הולך להיות ואז אולי לתת זריקה שתגרום להבשלה ולביוץ.

למעלה