Just Rotem

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

אני לא מאמינה ... אני בביג ביג ביג ביג problem !!! היום בערב יש את מייקל החמוד שלי נכון ? נכון ! אבל גם יש את בראד פיט וטום קרוז בערוץ 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הבעייה היא כזאת : מה אני מקליטה ??? מייקל ??? או בראד פיט ??? (שאני בעיקרון גם מקליטה לחברה .) יש מישהו/י שמקליט/ה את הפרק היום ??? אם כן, יש אפשרות שאני אשלח קלטת ושתשכפלו לי ??? פליז פליז פליז .... איך יכלו להשים לי מייקל ובראד פיט באותו זמן ??? זה פשוט חוצפה מצדם ...ככה להשאיר אותי בלי לדעת מה לראות ....

רינת4

New member
כן, אבל זה

רק בגלל שמייקל הוא גורם ההתלבטות... עכשיו, אם היית שואלת גייל או בראד פיט, אז ברור שהייתי אומרת גייל!

כל אחד וגורם ההתלבטות שלו...

אצלי זה גייל ורנדי...אבל האמת שלא ממש הייתי מתלבטת...

רינת4

New member
גם אני לא...

בכלל-אני לא אפסיד פרק של הכי גאים (בכוונה) בשביל לראות משהו אחר. אני לא מסוגלת אפילו להקליט את זה ולראות משהו אחר, כי גם ככה קשה לי לחכות עד 23:35!

lolly1

New member
דילמה???

אתם בדילמה???????? יש אצלי 4 טלוויזיות ובאףה אחת הכבלים לא עובדים!!!!!!!!!!זה מערוצי זהב המניאקים!!!!!!!!! אז אל תדברו איתי על דילמות!!!!!!!! איך אני אראה את גייל?????? איך אני אקליט את בראד וטום???? help!!!!!!!!!!

מה???????

אחרי שישבנו ודיברנו שעות ואפילו סבלנו את השירים של רועי, אין כבלים??????

Just Rotem

New member
אז רגע מישהי/הו יוכל לעזור לי ???

בכך שיקליט את הפרק של היום ואז אני אשלח לו קלטת לשכפול ???

אכן דילמה קשה ביותר...

אבל לאחר מחשבה רבה...הגעתי למסקנה כי הייתי מקליטה פרה מחרבנת לפני שהייתי מקליטה את מייקי!

עדיץ

New member
אני הקלטתי בראד פיט ..

אבל זה בגלל שאני אף פעם לא מקליטה הכי גאים שיש .. יו אנשים מתי מתחילים השידורים החוזרים..? אני רוצה להקליט מההתחלה לפי הסדר ..

רינת4

New member
ערוץ 3

החזיר לי תגובה, שזה יהיה בסוף העונה הנוכחית. ולא נראה לי שזה יקרה בספטמבר(עוד חודש...)כי יש עוד 12 פרקים, וזה ייקח 3 חודשים.

Lolly pop2

New member
השידורים יהיו מהעונה הראשונה?

או שמהשניה? כי אני מתה לראות את הפרק הראשון של הסידרה!!! התחלתי לראות רק ממתי שאמט ניסה להיות סטרייט (פרק 12 נראה לי)

למעלה