KARIN0041

New member
מי יודע?

שלום לכולכם אני אחות מוסמכת במקצוע ומעונינת לעבוד באחד הקיבוצים / מושבים באזור הצפון. מי יודעה על מקום שזקוק לאחות? יום מקסים! קרינה

פתגמי הציונות העובדת

טוב, לקראת האחד במאי הקרב ובא, ולקראת חליפה מיוחדת שאני מכין, אני צריך עזרה.. כל משפטי הציונות העובדת שאתם מכירים, לדוגמא: "לאחדות חלוצית-לבנין עם עובד!", או "לגאולת העם והאדם" ודברים כאלה.. זה ממש יעזור לי. תודה לעוזרים!

orenas23

New member
רוצה להיות קיבוצניק

שלום , שמי אורן בן 25 מראשון לציון הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להפוך לקיבוצניק מעוניין לקבל מידע על קיבוצים המקבלים עירוניים לחיקם תודה מראש על כל מידע שיעזור

moranka

New member
להפוך לקיבוצניק

1. עלייך להלך בלבוש מרושל הכולל מכנסי דייגים דהויים וחולצה גזורה עם הדפס מאחד ממחנות התנועה או הקיבוץ. 2. כלי הרכב יהיה אופניים שקיבלת בבכיתה ו מתנה מהקיבוץ עם סל (או קלנועית) ויודבקו עליו סטיקרים של מרצ ונגד הכפייה הדתית. 3. חובה לעבוד! בכל עבודה מזדמנת שהיא. גם פרזיטים בררנים מתקבלים בברכה.. ומקבלים תקציב למרות שהם לא עובדים 4. פעמיים ביום תוכל לשבוע במגוון אוכל מזין, בריא וטעים בחדר האוכל. 5. עלייך להיות רכלן, ולרכל במרפסות, בעבודה, בין הארוחות ובארוחות. 6. שנה את שמך. אמנם אורן הוא שם ארצישראלי, אך שמות כמו שרולק'ה ורובק'ה הולמים את הפירמה בכבוד. עוד משהו?

GMN

New member
המשך...

7. עליך לצפות בסרט "מבצע סבתא" 45 פעמים או עד שתדע את התסריט בע"פ. המוקדם מבין השניים. 8. עליך להיות שמאלני-קומוניסטי-סוציאליסטי, אבל בכל זאת להיות ציוני. 9. עליך לעשן באופן קבוע לפחות אחד ממוצרי העישון הקימיים בשוק. (סיגריות, דראם, נרגילה, באנגים, מקטרת...) 10. זכור, בקיבוץ שום דבר לא שייך רק לך. זה כולל גם את בת זוגתך. "מה ששלך שלי, מה ששלי, גם שלי."

Nipiy

New member
ועל זה נאמר..

הרי את מקודשת לי ולמשק, ולכל מי שיש חשק

למעלה