../images/Emo53.gif../images/Emo41.gif

אני פונה אליכם אחרי המון מחשבות ותהיות, ורציתי לדעת האם אולי אוכל לקבל כאן עזרה. לאחרונה הכרתי אם חד הורית, אשר מגדלת את ילדיה בצורה נפלאה אך לצערי מצבה הכלכלי די קשה. חג הפורים מהווה בעבורה קושי גדול בשל קניית התחפושות לילדיה. ניסיתי לומר לה לפנות למקומות שבהם משאילים תחפושות אבל הבושה שלה הורגת אותה ואין מצב שהיא תלך לבקש. יש לה שני בנים, האחד בן 4.5 והשני בן 2.5. הייתי רוצה מאוד לשאול האם מישהי כאן יכולה להשאיל/לתרום תחפושות לבנים (לא ממש משנה של מה אלה רק שיהיו במצב טוב ולא מרופטות). אני אאסוף אותן והעביר לה, מקווה שהיא לא תשנא אותי אבל פשוט כואב לי הלב לראות את הקטנים מבואסים מפורים כי הם יודעים שפשוט אין כסף לקנות. לצערה גם הקדימו את חגיגות פורים בגנים ל14.3.08 ככה שהזמן הוא די לחוץ. תודה על כל עזרה שהיא.

אני מאזור חולון

כל מה שבאזור המרכז (תל אביב, חולון, בת ים, ראשל"צ, פתח תקווה, גבעתיים, רמת גן) אני יכולה להגיע ולאסוף. אם זה מעבר אני אשלח מישהו לאסוף את זה אם זה בסדר.

תחפושותהשנה

הן ממש לא יקרות. יש לי נק' בישראכרט ואני מתנדבת לקנות בכפר השעשועים תחפושת לאחד הילדים אם את רוצה, אני מפ"ת.

פשושקית

New member
לצערי אין לי תחפושות לגיל הזה אבל כדאי לנסות

לברר בקיבוצים, בד"כ יש להם מחסני תחפושות בעלות של 10 ש"ח לתחפושת, כמו כן אני קניתי תחפושת במאמא יוקרו ב- 10 ש"ח מהקולקציה של שנה שעברה... בהצלחה!

Big Mam

New member
גם אני מתנדבת ל רכוש תחפושת

ולשלוח בדואר,אם עדין רלוונטי תכתבי ל י. אשמח מאוד.

המלבישה

New member
אני יכולה לתת תחפושת של שלד

חדשה גמרי (הבן שלי החליט שהוא מפחד ממנה). אנחנו באיזור השרון, את מוזמנת לשלוח לי מסר (מגיעה גם הרבה לת"א).

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gif מעדכנת

אחרי יום מטורף שעברתי אתמול בגלל שתי תחפושות, הצחתי לאתר שתי מלאכיות יקרות שנכונו לתרום מזמנן ומכספן בשביל להשיג תחפושות נהדרות לקטנים. אז הלכנו הרבה ברגל, כל אחת תרמה סכום צנוע, ושלושתינו ביחד עשינו מצווה שהעלתה בנו דמעות כשראינו איך הקטנים מאושרים וגאים בתחפושות (אמרנו להם שאמא קנתה להם בקניון והם היו מאושרים עד הגג). אז לשתי המלאכיות היקרות........ מלא מלא תודה. כל כך כיף שיש עוד אנשים כמותכן. משנכנס אדר מרבין בשמחה. נשיקות.

למעלה