עזרה@

ronali3

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gifעזרה@

חיפשתי באיביי 10 סיליקונים לבלקברי bold 9700 זה היה אתמול,אני לא זוכרת אם זה היה ב bid או מכירה רגילה ,אבל בכל אופן נשאר לזה עוד 3 דקות וקניתי זה עלה 0.99 $ + 0.49$ למשלוח בערך 1.50$ זה יצא סהכ האמת שזה היה לי מוזר בגלל שאני רואה שכולם מוכרים את זה ב15$ והוא ב1$... אבל קניתי שלחתי לו שאני רוצה מכל צבע אחד ותיראו מה הוא ענה לי Hi Friend, Yes,10 pcs different color,but my price is wrong,total is :$14,if you like,please payment to me other payment ,we will give you 2 pcs for you for free,if you not like,we back your payment it at once! Wait your answer! Thanks! הוא כאילו רוצה שאני אשלים ל14$ והוא יתן לי 2 חינם . אבל לא הייתי קונה את זה במחיר הזה..הוא אומר שאם אני לא רוצה הוא יחזיר לי את הכסף, אבל מותר לו בכלל לעשות את זה ? למכור משהו ואחרי זה להתחרט ולהחליט שזה מחיר אחר? אני מבינה שזה היה טעות אבל בכל זאת מה אני אשמה? מה אני יכולה לעשות עם זה?להתלונן לאיביי ? תודה!!

noam weissman

New member
הוא לא בסדר ויש לך שתי אפשרויות

האפשרות הראשונה והיא לדעתי העדיפה לבטל את העיסקה ולהתרחק ממנו. האפשרות השניה לאיים עליו... פשוט ללחוץ עליו שישלח לך במחיר שנסגר אחרת תתלונני לאיביי. מה זה טעה, שיתקן !!!!! הוא לא טעה הוא מטעה וכשקונים הוא מנסה לסחוט... מה שאנו קוראים שיטת מצליח !

ronali3

New member
ראשית תדוה על התגובה...ודבר שני

אני לא יודעת למה הוא עשה את זה,טעה או לא אבל בכל אופן זה חוצפה כי אין מצב שהוא לא ראה כמה זה עולה בכל אופן אני לא מוכנה לוותר על הפרנציפ.אני מתווכנת לשלוח לו הודעה באופן הבא hey i bought from you the silicone cases because i thought that they cost1$ for 10 psc . i don't want to pay more then that,if it wasn't 1$ i wouldn't buy this from first place anyway the mistake is yours so i would like you to bring me the cases as you promise me in the begining if you won't send me 10 psc as you are sopuse to send i will have to complain on you thank you זו תגובה טובה או מאיימת מידי ? בכל אופן הנה הקישור לנרתיקים http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...9&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123#ht_3138wt_941 תודה!

noam weissman

New member
קשה לומר מה נכון יותר ... הממ

קודם כל ראי שהוא כבר מכר פעמיים ב 99 סנט וכרגע המחיר עומד על 15 דולר... אפשר לומר שטעה אבל זה מריח לא טוב. את יכולה לאיים אבל זה מיותר. סה"כ בהנחה שעשה טעות עכשיו תתפסי אותו על טעותו?... אם את היית במקומו היית מוכנה שיאיימו עלייך. אם הוא לא מוכן ביוזמתו לאכול את הכובע ולשלוח זה חבל... תנסי למתן קצת את התגובה וככה כולם יצאו מרוצים. תגידי לו שלא תיכננת לשלם כל כך הרבה ואת מוכנה להוסיף אבל לא עוד 14 דולר... ככה הוא לא ירגיש דפקת אותו. ככה את תרגישי שקנית במחיר טוב ויופי. תוסיפי נניח חצי ממה שהוא רוצה ?? כשכתבתי לך שניתן לאיים לא המלצתי לעשות זאת רק ציינתי שזה אפשרי.

וואו! אני זוכר את הפנים של המפיקים שלקחו להם

112 אלף בתוכנית שצילמו אחת לפניי (צילמו באותו היום שאני הייתי שלוש תוכניות - אני צולמתי בשלישית), אז אני לא יכול לתאר מה עובר עליהם עכשיו!!! דרך אגב, הזמינו אותי לההשתתף שוב פעם, בעונה הבאה, כך שזו לא הפעם האחרונה!

ronali3

New member
../images/Emo244.gifהמשך לסיפור...../images/Emo244.gif

שלוום לכולם!
בספו של דבר החלטתי לשלוח לה את ההודעה שניסחתי מקודם...לא יודעת למה...הרגיש לי פה שמשהו "פישי" במיוחד לאור העובדה שהיא מכרה כבר ל2 אנשים את זה ב1$ . בכל אופן שלחתי לה ותראו מה היא ענתה לי בחזרה Hi friend, Thank you for your message. Sorry for the comfusion here. I just checked that you didn't order anything from us , right ? Or have you changed your user ID ? The price for 10PCS SILICONE CASE COVER FOR BLACKBERRY BOLD 9700 is US $14.99, as we list online. If any need, please feel free to contact in any time. Have a nice weekend. Best regards, Sylvia מה היא רצינית? עכשיו היא טוענת שההזמנה שלי לא במאגר שלה ?מה היא מנסה לעבוד עלי או משהו? מה לעשות עם זה?
תודה!!

ozitex

New member
זה מה שנקרא "לבלשט"..../images/Emo13.gif

את צודקת אבל אני לא מתעסק עם חוכמולוגים כאלה. אי אפשר להכריח אנשים למכור כשהם לא רוצים, למרות שאת צודקת והוא מחויב למכור במחיר ששם כן טעות או לא, עצתי לך היא לרדת מהעץ, לוותר על הפרינציפ, לבקש ביטול עיסקה ולחפש את מזלך במקום אחר. יש המון דגים אחרים בים.

למעלה