אמממ...

Daniel MSG

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo139.gif אמממ...

טוב אז ככה - יש מסיבה ביום שבת וזה מה שאני לובשת: חצאית חדשה שקניתי מקבטרו שהיא קצת דומה לצבע ג'ינס אבל היא יותר בצבע אפור כזה [ זה נשמע מגעיל אבל זה מזה יפה! ] עם גולף לבן ומגפייים שחורות אני רוצה לשים עם המגפיים גם חותלות אז רציתי לשאול איזה צבע כדאי לי ואיפה אני יכולה למצוא? אני מתכוונת שזה יהיה משו כמו זה
רק שהחולצה לבנה ( גולף )

אדוושי

New member
יא איילוששש......

החצאית מאזה יפהה!!!
אבל לא נראה לי שהמגפיים כל כך יתאימו לי יודעת..... אני צכה לראות חח ולאשר חח אממממ ראיתי בסיטי ג'וניור שהיו שם חותלות צבעוניות אבלל..

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif ת'נקס מותייקק...

ואני אישית מדדתי את החצאית עם החגורה של שלומי עם המגפיים וזה דווקא יוצא ממש יפהה...

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif ת'נקס מותייקק...

ואני אישית מדדתי את החצאית עם החגורה של שלומי עם המגפיים וזה דווקא יוצא ממש יפהה...

LipStiK

New member
קודם כל- החצאית מהממת!אהבתי..!

אממ לדעתי חותלות בצע של החולצה.. לבנות טבל נוח לך לרקוד על עקבים? או שזה פלטפורמה?

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אמממממ...

קודם כל תודה
ודבר שני המגפיים הן פחטפורמה

אדוושי

New member
נששש-->>

אני נוסעת היום לחפש חולצה למועדוןןן..... רציתי לקנות משו סטייל כסהה עם גומי למטה ובשרוולים והחולצה עצמה רופפת כזוו זה סטייליסטי כזה לא...!? יש הצעותת לסגנונות..!?!?

i l0ve u

New member
נשמע פצצה

לדעתי שימי חותלות לבנות זה יהיה פצצה אבל את לא חייבת חותלות אני גם שמתי לפני כמה זמן לאירוע חצאית פצצה מרנואר וחולצה לבנה מקסטרו ומגף שחור מדליק כזה וזה בכלל לא התאים ואז שמתי גרביים ארוכות כאלה לבנות וקיפלתי כמו בקטלוג של קסטרו <תעברי עמוד חחחח> וזה יצא פצצה ! גם הפעם רציתי לשים חצאית מרנואר שהיא חדשה כי לבשתי אותה רק פעם אחת וקניתי אותה לפני שבועיים ככה בעעעע וחולצה מלי קופר מדליקה כזאתי עם המגף הצבאי שלי <שחור כזה עם שרוכים...> וחתלות /גרביים לבנות.... אבל בסוף אני שמה ג'ינס מלי קופר עם החולצה .................:)

i l0ve u

New member
לא לקפל על המגף!

אוףףף בעע לא יודעת להסביר ... סתכלו בקטלוג של קסטרו איך היא קיפלה ת'גרביים.. יש תמונה עם גרביים צהובות ואחת עם ורודות...

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif ראיתי ו...

גם מקודם ראיתי את זה וזה ממש פצצצצצצצה אבל איך היא שמה את זה ככה?!

אדוושי

New member
../images/Emo26.gif

אלה גרביים ארוכות ויענו סוגרים אני המגף על הגרב יש לי כאלו של חבי! קצת זקנות אבל

Daniel MSG

New member
../images/Emo139.gif אההה... כאילו

כאילו שמים גרביים ארוכות ואז את המגף ואז מה שמחוץ למגף עושים קיפול כזה?! אם הבנתי נכון...

למעלה