mei26

New member
../images/Emo53.gif ../images/Emo12.gif

אז ככה, אחרי חודש ראשון של נסיונות, שהוא גם החודש הראשון שלי ללא גלולות הופיע לה המכפשה במלוא הדרה ביום שישי האחרון (כלומר, לפני שלושה ימים)ביום ה-27 למחזור. ביומיים שלפני כן היו לי מעין הפרשות חומות (סליחה מראש על הציוריות) שנראות אצלי בסוף הוסת אך מעולם לא בתחילתה והן היו מלוות בכאבי מחזור. אתמול בערב פסק הדימום לגמרי לאחר שלושה ימים של דימום דליל ביותר (משהו שמאוד לא אופייני לוסת שלי).החל מהיום בבוקר ועד נכון לעכשיו יש לי שוב כאבי מחזור כמו שיש לי בד"כ ביום הראשון לוסת ושוב הפרשה חומה. אני אוסיף גם שהוסת שלי בד"כ לא מלווה בהרבה סבל, יש לי כאבים בבטן התחתונה וכאב ראש רק ביום הראשון של הדימום הרציני וזהו. בקיצור הוסת הזאת קצת מוזרה לי האם מישהי נתקלה בתופעה דומה? אני יודעת שהתשובה ההגיונית היא שזה המחזור הראשון שלי בלי גלולות ואולי בגלל זה אני נתקלת בתופעה, אבל כבר היו לי חודשים בלי גלולות וכזה דבר עוד לא היה לי. בקיצור... מחכה לתגובות.

קובולט

New member
כנראה שהגוף שלך מראה לך שיותר טוב

בלי הגלולות
כי אין לך כאבים וכו' אבל גם יתכן שזו הייתה השתרשות כי תיארת דם חום אני קוראת להריוניות שבכן שעברו השתרשות לתרום את מנת הידע שלכן!!!!!

קובולט

New member
כנראה שהגוף שלך מראה לך שיותר טוב

בלי הגלולות
כי אין לך כאבים וכו' אבל גם יתכן שזו הייתה השתרשות כי תיארת דם חום אני קוראת להריוניות שבכן שעברו השתרשות לתרום את מנת הידע שלכן!!!!!

למעלה