p r u d e n s

New member
זה לא מצחיק!

אני רצינית לגמרי! אם נצא לרגע מהאשליה המתוקה של הפורום- אני מדברת פה על ההתעללות (האמיתית) בחיות במשקים המתועשים. וזה ממש לא נושא לבדיחה.

Roniii

New member
גם לדעתי זה לא מצחיק../images/Emo10.gif

ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשסתיו תראה את זה

קשה לי להאמין שזה קורה... ../images/Emo28.gif

אבל באופן לגמרי חריג, אני נאלצת להסכים איתכן, חננות. התעללות בבע"ח היא אחד החטאים הכי חמורים שהאנושות מבצעת. הקהות שלנו לסבל של בע"ח, היא רק עוד נדבך באכזריות שאנחנו מפגינים כלפי החלשים מאיתנו. ושלא יעלה לכן לראש. הגנה על חיות אומללות זה עניין אחד, והרס הפורום המיותר הזה זה עסק אחר לגמרי. אז אל תחפשו כאן רחמים לחוסר החיים שלכן, הא? "אני בשוק! את חושבת שהיא באמת נהייתה אנושית?" "לכי מפה, ילדה, לפני שאני מקבלת עצבים" (הבהרה קצרה, לטובת מי שפיספס את ההבהרה הקודמת)

ODana

New member
ענת - אני בשוק!../images/Emo5.gif

מה, יש מצב שבתוך הפרה הדוחה יש שרידים לבנאדם? וואו, הרסת אותי. זה באמת ההפתעה של השנה. ולעניין עצמו - גם אני מזועזעת, ומחכה לשמוע מסתיו קצת יותר פרטים, כי היא יודעת הרבה יותר ממה שכולנו ביחד יודעות... והיא בטח בקריזה
.

סתיו מם

New member
פרו - אני כבר יומיים בדיכאון מזה../images/Emo7.gif

מה עושים? מה עושים? מה עושים? למה אנשים כאלה חסרי לב? אוףףף. ממש לא התחשק לי לעשות כלום - לצאת מהבית, לפגוש את אייל, לרכל עם דנה ורוני ואפילו לא להיכנס לפורום. עצוב לי נורא

p r u d e n s

New member
../images/Emo51.gif לאל על וג'יז כמונו...

ועל חברי אנונימוס! את יודעת שבזכות החשיפה ב'כלבוטק' הושג איסור לגדוע קרניים ללא הרדמה?
לפחות משו הישגנו...

סתיו מם

New member
כן, את צודקת../images/Emo36.gif

אבל עדיין אני מרגישה שאנחנו קטנים מדי, חלשים מדי וצמחוניים מדי

למעלה