בעיה עם SQL SERVER

../images/Emo53.gif../images/Emo101.gifבעיה עם SQL SERVER../images/Emo70.gif

אני כולי מבולבל... אתמול-שלשום שאלתי שאלה איך לאפשר גישה לדטהבייס ל IUSR_xxxx בשביל של ASP תהיה גישה ל SQLSRV, והתשובה של אלי פתרה לי את הבעיה (תודה
) אבל עכשיו יש לי בעיה חמורה - אני רוצה לשנות משהו באחת מה SPs שלי, אבל אני לא יכול לראות את רשימת ה SPs - אני רואה רשימה ריקה! הוא רושם למעלה שיש 88 פריטים ברשימה - אבל לא מראה כלום, כאילו אין לי גישה. יש רק משתמש אחד מוגדר לדטהבייס - ה dbo, והיוזר שאני עובד דרכו על המחשב (במערכת XP Pro) הוא ה System Administrator. מה גורם לתופעה? איך אני פותר אותה? הצילו!
תודה על העזרה!

myofer

New member
אולי..

זה אחת מהתופעות המוזרות של SQL server שידוע בחוסר הריפרוש שלו.. תנסה לסגור אותו ולפתוח.. מצטערת שזה נשמע דבילי אבל מהניסיון זה עוזר.. בהצלחה

הלואי שזאת היתה הבעיה ../images/Emo5.gif

עשיתי ריפרש, סגרתי, פתחתי, עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב, דיברתי אליו, שרתי שירים, רקדתי ריקודי פולחן אינדיאנים - שום דבר לא עזר. מה שממש מוזר פה שאני יודע שהוא לא מחק כלום - הכל קיים, הוא פשוט לא מראה. דרך ה Query Analyzer אני יכול למחוק/להוסיף פרוצדורות, אבל זה מעצבן לעבוד ככה שאני לא יכול לראות את הרשימה... תודה על הנסיון
מישהו?

באקסס זה עובד..מוזר..../images/Emo12.gifאלי?שמוליק?

תודה על הרעיון!
דרך אקסס באמת אני יכול לראות את ה SPs... מוזר למה ב Enterprise Manager לא... הן קיימות, הוא יודע שהן קיימות, אבל הוא לא מראה אותן

דנשה

New member
יש לך בעיית הרשאות קלה

אני מניח ששינת את היוזר שאיתו אתה מתחבר לSQL SERVER ה SP נוצרו עם יוזר אחר ואתה לא רשאי לראות אותם. באקסס אתה עוד מוגדר עם היוזר שאיתו יצרת את ה SP

אולי.... אבל איך?

הגדרתי שימוש ב Windows NT Security - כלומר אין לי ממש יוזר ב SQL Server, ובמחשב יש לי רק User אחד שאני משתמש בו, ויש לי הרשאות מלאות....

למעלה