B&H - שלוש שאלות

yaniv28

New member
../images/Emo53.gif B&H - שלוש שאלות

יש לי 3 שאלות המופנות לאנשים שכבר קנו מהאתר: 1. אני מעוניין לקנות דרך האינטרנט מצלמה דיגיטלית של סוני דגם DSC-F717. אולי מישהו יודע אם ישנה אפשרות להשתמש ב 75$ REBATE שמציעים באתר(דרך סוני), למרות שזה מוגדר לקניה בארה"ב בלבד ? מצורף קישור לפרטים נוספים. 2. יש לי אפשרות לקבל החזר על מע"מ אם הקבלה רשומה על שם עסק של קרוב משפחה. מישהו יודע מה צריך לרשום בטופס ההזמנה כדי שזה יעבוד ? יש בכלל אפשרות לשלם בכרטיס אשראי שלי ולרשום את הקניה על שם מישהו אחר ? 3. האם מישהו שם לב שהמחירים למשלוח לישראל עלו ? עד לפני יומיים ראיתי שהמשלוח הכי זול (נראה לי שזה היה UPS) עמד על 35$ והיום זה עומד על 55$. לא שערוריה ??? תודה מראש למשיבים

ted

New member
ה REBATE הוא לקניה בארה"ב בלבד

אם זה נקנה על שם של מישהו אמריקאי, הוא יכול לבקש את ה REBATE שם. אם אתה תשלח בקשה מהארץ, אני חושב שלא תקבל כלום. אתה יכול לקנות בכרטיס אשראי שלך, ולשלוח את זה למקום אחר, אבל החשבון יופק על שמו של בעל כרטיס האשראי. אתה יכול אבל לכתוב את השם שלך בחשבון ואת שם החברה של קרוב המשפחה - כאילו אתה עובד בחברה הזו. הוא אבל עלול להסתבך עם רשויות המס, ואני לא ממליץ לעשות זאת. לגבי המחירים - לא יודע - תבדוק אם זה נשלח באותה דרך. יש דרכים מספר למשלוח וכל אחת במחיר אחר.

arnond

New member
אפשר לעקוף

אם משתמשים בשרות של ezbuyus (או דומיו) הם מסוגלים לקבל את ה rebate עבורך תמורת עמלה. אני לא יודע איזו חברה בדיוק עושה את זה, אבל מכיוון שיש רק שתי חבורת (שאני מכיר) שמבצעות משלוחים לארץ, אפשר לברר בקלות. החברות ה mustop ו ezbuyus. בהצלחה.

DOOM123

New member
B&H זאת חנות זולה ?

האם מה שמופיע באתר זה המחיר הנכון ? המחירים שם ממש כמו בארץ , אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהחנות הזאת ורק מה שאני רוצה (c740 )ממש יקר שם ?

פלטרון

New member
הערה - למחיר המשלוח יש להוסיף מע"מ

ז"א .. נניח קנית ציוד ב-500$ , אז ברור שתשלם עליו מע"מ 18% = 90$ אז אם המשלוח עלה לך 50$ , אז אתה תשלם גם עליו מע"מ = 9$ והערה נוספת - הדולר שלפיו יחושב המע"מ איננו דולר יציג. תוסיף בערך (!) 16 אגורות לדולר היציג. אבל בערך ... ו... יש עמלה של 50 ש"ח על ההמרה ( בבנק ) . אז .. שלא יעבדו עליכם .

למעלה