תעזרו לי.

jako1234

New member
../images/Emo53.gif תעזרו לי.

טוב ככה זה לא סוד שהחיפושית שלי עובדת מסע לא קל לעבר שלמותה. אני רק משקיע ומשקיע ולצערי כל הזמן מתגלים תקלות נוספות. אבל אני לא נכנע לכלום. עכשיו חזרתי הביתה מהרכבה לא קלה של גומיות לחלונות הקדמיים. יצא מושלם! החלון עולה יורד ולא נכנס מיים והכל טוב. יחד עם זאת אתמול בנסיעה לירושלים תפס אותי גשם. עם המזל המסריח שלי הלך לי מנוע לוישר טוב חשבתי שחוט יצא מהמקום אבל בדקתי את זה לעומק עם בעל מקצוע והוא פשוט גוסס. בנוסף היום שהחלפתי גומיות אמרתי שלמה לא להשים "גבות" לחיפושית שלי.. לא ידעתי שהמזל הנאחס יורה לי חץ בפגיעה ישירה. הפנסים הקדמיים שבוריים לחלוטין לקח לי 3 וחצי שעות רק להרכיב את הפנסים חזרה למקומם. הכל שבור מפורק וקרה לי הגרוע מכל..הרגע שחששתי ממנו. ישבו עם ידיים מלוכלכות ואמרתי לעצמי "למה רכב שאני כל כך אוהב פוגע בי?" ואז ניגשתי לחיפשושית הקטנה שלי נתתי לה ליטוף על המכסה מנוע ואמרתי לה שיש רק דבר אחד שיפריד ביננו וזה המוות. כל עוד זה תלוי בי המכונית שלי תסע ברחבי המדינה עוד 30 שנה ויותר. עכשיו אחרי שהבטחתי ליפיפה שלי שלאט לאט היא תיהיה בונבונירה אמיתית כמו שחיפושית צריכה להיות אני פונה אליכם בבקשה לעזרה. אני חייב עכשיו באופן די דחות 2 פנסים קדמיים לעבור טסט 1 מנוע של וישרים לעבור את הגשם אשמח לסיוע בכל דרך. מנוע אין לי איך להשיג.. פנסים, אחרי הסכום הלא יאומן שכבר השקעתי באוטו שלי (כל המשכורת
) ובאמת אני מזה לא מתקמצן באוטו שלי.. גומיות חדשות קניתי לה.. שמתי וינקר חדש. שיפוץ דינמו מחר היא הולכת ל"טיול שנתי" לעשות ריפוד לגג החדש. נסיעות מטורפות בארץ לאתר עוד חלקים בשבילה, פשוט קשה ככה. תודה על העזרה. ישי

vq55205

New member
טוב בוא ננסה

כפי שבטח ידוע לך יש שתי כתובות עיקריות לחלפים בת"א (אני יודע שאתה ירושלמי) 1 .לינקר ברחוש שונצינו מיד בכניסה מרחוב המסגר בצד ימין טלפון:035622510 2. א.ש. ברחוב המסגר 10 טלפון:036876879 לא יודע איך נראה פנס למודל שלך אבל אם לא תשיג חדש או שאתה מעונין בכל מקרה במשומש בא.ש. כמעט בטוח שישיגו לך לגבי מנוע לוישרים, טעות נפוצה גם של בעלי מקצוע יספידו אותו מוקדם מידי. שים לב שהזרועות של הוישרים מתחברות לצירים של המנוע ע"י בורג שצריך להיות מכוסה ע"י פקק. לפעמים הפקק הזה חסר ,משם נכנסים מים שיוצרים חלודה על הצירים האלה והמנוע מתקשה לעבוד. אם אין לך פקקים כאלה לשמן את הצירים ע"י WD משהו או "זז קל" בעברית צחה , אם יש לך פקקים תוציא אותם ותעשה את אותה פעולה , אני מאמין שהחומר יאושש אותם מהר מאוד והמנוע יקום לתחיה. בכל מקרה אם אין לך פקקים כאלה תנסה להשיג ולכסות את הברגים.

jako1234

New member
יש לי את הפקקים

אבל הבעיה שהוישרים בגסיסה הם עובדים כאילו הם בני 39...(טוב זה הגיל שלהם) אמרו לי אולי שיפוץ המנוע של הוישר יעזור..ידוע משהו? בכל מקרה החיפושית שלי היא גרמניה 68 אם זה משנה הדגם.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי ישי אחשלי ...

לא נראה לי שאתה נותן לרכב אהבה ולכן הוא מרגיש את זה.. קודם כל אחלה שאתה לוקח את עניין הפאקים בצורה חיובית ולא מתייאש ותתפלא יש כאלה חדשים בתחום שכשהרכב עושה בעיות אז מאוד פשוט תולים שלט למכירה. נראה לי לאחר שתעשה ישור קו עם הרכב הוא ממש יפנק אותך אבל קודם כל לעניין הריגשי.. האם אתה מחבק מדי פעם את הרכב? האם אתה מדי פעם יוצא מהבית אל הרכב סתם בשביל לתת לו חיבוק? האם אתה מדי פעם סתם נכנס לרכב בכדי לארח לו חברה ליטוף בהגה ועוד...? האם כבר נתת לרכב שם? ואם לא לדעתי אתה צריך למהר חיפושית אוהבת שם מבעליה וגם בין זוג ,קח את פנחס לדוגמא יש לו חברה דוגמנית קוראים לה גרוטי. בקיצור שלא תתבלבל זה שאתה משקיע בו בגומיות וכו' זה לא מספיק לגבי מנוע לווישרים תבדוק עם ד"ר באג ולגבי פנסי חזית אני הבנתי שאצל א.ש. במסגר בת"א ניתן להשיג 2 פנסים של גולף ב- 200 ש"ח מחיר מעולה. בהצלחה.

jako1234

New member
היי ../images/Emo94.gif

זה שאתה אומר שאני לא נותן לרכב אהבה אז באמת זאת טעות. אני מגיע לעבודה שלי 15 דקות קודם רק לבדוק האוטו שלי בסדר והוא נשאר יפה כמו שאני אוהב אותו. שלט למכירה?? זה לא יקרה עוד 50 שנה! הרכב שלי בן 39 ועוד מעט חוצה את ה40..אז למה לא להחזיק את החיפושית עד 80+? לחבק את האוטו...כן בטח אני אוהב ללטף את החלק העגול שעל הגלגל הקדמי זה מאוד סקסי! לצאת מהבית בשביל הרכב?? דרור הגזמת...כל חצי שעה עגולה אני מביט מהגינה על האוטו לראות שטוב לו. אתמול שהייה גשם עם בוץ אז מייד הלכתי ונתתי לו מקלחת קרה ונעימה. חשבתי שרק אני בעניין של להתחרמן בתוך ההגה וללטף שם ...(אבל זה עושים עם בת הזוג
) והשם של הרכב חיפשושית כבר כתבתי את זה. לגבי חברה אממ...נמצא כבר איזה חיפושית יפה בירושלים. אוקי לעניין! אני ידבר עם בני נראה מה יגיד על המנוע..בתקווה שיש לו. אתה בטוח ב100% שפנסים של גולף מתאמים לחיפושית? אני צריך את החלק הפנימי של הפנס שיוצא הניקל אבל שהנורה לא מובנת אם אתה מבין למה אני מתכבן. תודה ישי

אפשר לקנות רק את החלק הפנימי של ...

הפנס זה נקרא רפלקטור יש ללינקר תוצרת ברזיל 120 ש"ח לצד ויש לגלאור מול לינקר יבואני הלה תוצרת גרמניה 160 ש"ח לפניי מע"מ לצד ועכשיו לדבר החשוב יותר אם ברכב שלך מורכב אלטרנטור אז באמת אפשר להחליף לפנסי גולף ולשים מנורות H4 יהייה לך אחלה אורות א ב ל אם אין לך אלטרנטור ויש דינמו אז עדיף להחליף רפלקטורים ולשים מנורות R2 כמו שכתוב בספר בהצלחה יוסי

jako1234

New member
יש דינמו

הבעיה היא איך שפרקתי את הפנס לשים את הגבות הכל התפרק לי. אני רוצה לקנות את הפנס עצמו ועליו להלביש את הניקל. מבחינתי אני הייתי משאיר את הגבות כמו שהם אבל בטסט לא יעבירו אותי. אז צריך פנסים נורמאלים גם להחליף נורה וגם לכל חצי שנה לטסט.

Fitch

New member
אם מצליח לך משהו עם המנוע

ספר לי גם - שיפוץ או החלפה. גם אני צריך מנוע של 67-69. ולדעתי, תשקיע כעת פחות בגומיות, ריפוד וכד' זה אמנם הדברים שרואים, אבל כשהרכב לא נוסע בגלל רפלקטור זה די דפוק. בכל אופן, אם תצטרך משהו מאום פרטס - דבר איתי.

jako1234

New member
היי ניר

גומיות סגרתי טת העניין. ריפוד מחר העניין סגור (הרכב נכנס לרפד) אבל לצערי אתמול הלך לי המנוע של הוישר. דיברתי עם איזה בחור רציני כאן בירושלים על אפשרות לשיפוץ המנוע הזה. לו הייתה אותה תקלה והיא הביא מנוע שרוף ושיפצו לו את זה.. זה בתלפיות אם זה עוזר. אבא שלי עשה לי את הברור אבל רק שבוע הבא אני יפרק את המנוע ואני יראה מה עושים במקרה הגרוע אין באינטרנט? חדש?

הגבות עוברות טסט ../images/Emo127.gif

בכל הטסטים שהיו לי עם החיפושית לא היה לי שום בעיה עם הגבות בסה"כ זה לא מפריע לכייון אורות לגבי זה שהפנס התפרק אז ככה יש לך שם 4 פחיות בצורת "ל" שהם אמורים לתפוס את הרפלקטור ל זכוכית צריך להכניס אותם במקביל בצורת "X" יש 4 מגרעות מסודרות בשביל זה עוד דבר את הגבות קשה מאד לשים בבפנס של גולף את מה שיתפוס אותם בהצלחה

arik1955

New member
גבות עוברות טסט

ניתן לקנות ב ebay ב 10 דולאר +15 דולאר משלוח

jako1234

New member
יש לי גבות..

אבל אנטולי אמר לי שעם גבות זה לא עובר טסט כאילו זה מגביל משהו את כמות האור. זה הפחד שלי.

למעלה