תסכול...

../images/Emo53.gif תסכול...

למה לפעמים נראה לי שהכל טוב, שהגעתי להרמוניה, שאני יכולה להסתכל על הדברים מנקודת מבט גבוהה, שלא משנה מה אני עוברת עכשיו, זה חשוב לי והדברים מסתדרים בסוף, ואז יש איזה נפילה, בלאגן בגוף, בנפש, ברוח, אפילו בחדר...
מתישהו המאבקים האלה מסתיימים? יכול להיות שאת ירידה לצורך עליה, אבל כשנמצאים בה לא תמיד קל לראות את זה... סתם, רוצה עכשיו איזשהי תמיכה, לדעת שיהיה בסדר, שאני בדרך הנכונה...

הי אהובה ../images/Emo23.gif

מנסיוני בנתיב של ההתפתחות האישית, אז היו הרבה פעמים שלפני צמיחה גדולה חוויתי "ירידות" / תסכול עמוק, או דברים דומים לזה. כאילו שיחררתי כאבים גדולים ואז הצלחתי להביא את עצמי לגבהים ולמקומות מופלאים. אולי זה מה שקורה לך כעת. כן! יהיה טוב
למעשה, כבר טוב.... ועוד כמה ימים כל מה שאת חווה כנראה ייעלם.

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

דרך הקשיים, הבילבול, הנפילות, הכשלונות...לומדים
.. לומדים לצמוח, לומדים להתחזק..לומדים להצליח..למרות המכשולים.. זהו הקסם

תודה לשתיכן! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזה כייף שיש את הפורום הזה
אני מרגישה היום יותר טוב, גם פיזית וגם נפשית. מנצלת את השבת לנוח... באמצע השבוע דיברתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן וחשבנו שנפגש, היום אני מרגישה שזה לא מתאים לי אז אני אוותר.. חוץ מזה הוצאתי לי קלף מהפנימיאלים, רציתי עצה להיום, סתם בכללי וזה מה שיצא: "היום אני מעניקה לעצמי את התחושה המופלאה שנובעת מחופש עשייה מדברים שגורמים לי הנאה. היום אני חווה בגשמי, רק מה שמשמח את גופי מענג את שכלי מרגש את ליבי ומחבר אותי לנשמתי בהרמוניה מלאה. חתום בנשיקה, אשה שאוהבת את עצמה." מדהימים אותי בכל פעם מחדש הקלפים האלה, כמה שהם יוצאים מתאימים למה שאני חווה באותו רגע... בכל אופן, אני פועלת היום לפי הקלף, עושה לי טוב

למעלה