שלום לכולן

BILO 22

New member
../images/Emo53.gif שלום לכולן

שלום בנות, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל אני חדשה בכל "העניין"... מיד ההסבר מגיע. אני צריכה את עצתכן: אף פעם לא התנסתי באיזשהו קשר עם בחורה אבל הסקרנות והמשיכה תמיד היתה קיימת. לפני כמה ימים התאהבתי במישהי ומאז אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליה! זאת מישהי שעובדת באיזשהו ספא והיא מסאז'יסטית.. כמו שאתן מתארות לעצמכן, זה היה ממש מורכב לקבל ממנה מסאז' (לא שלא נהנתי
). התאהבתי בה מהרגע הראשון שראיתי אותה,עוד לפני שהיא נגעה בי בכלל. אי אפשר להסביר את זה... משהו במבט, בעיניים.. וזה מוזר כי עד עכשיו הייתי רק עם גברים. בכל מקרה, מה עושים עם זה??? אני מרגישה שאני משתגעת! אני לא מפסיקה לחשוב עליה. יש לי הרגשה שהיא לסבית אבל אני לא בטוחה... משהו במראה, בהליכה ובדיבור-נראה לי שכן, מצד שני, איך אני אמורה לדעת?! איך יודעים בכלל? איך שואלים דבר כזה? איך מתחילים עם בחורה? אני צריכה עזרה! תודה

מורן א

New member
כמה עצות ואולי גם תשובות

ראשית, ברוכה הבאה
ושנית, שאלת הרבה שאלות, איך יודעים? מה עושים? איך שואלים? ואיך מתחילים? איך יודעים? לא בטוחה שאפשר להשיב על שאלה זו בקלות. הרי קרניים כבר מזמן אין לנו ובוודאי לא זנב. לא תמיד ניתן לנחש לפי מראה חיצוני. אך מי מאיתנו שמסתובבת בקהילה בד"כ יודעת לזהות עפ"י גינונים כאלו ואחרים, או עפ"י זיהוי דגל הגאווה, גם אם הוא קטנטן עד גודלו של ראש סיכה וחבוי עמוק בתוך התיק. איך תדעי שהיא לסבית, כנראה שלא, עד שתשאלי, גם אם לא אותה באופן ישיר. איך שואלים? בעדינות, עם חיוך, כדי שלא תבהל ותקבל זאת כמחמאה. ואם לא אותה, אז אולי מישהו שקרוב אליה, שעובד איתה. אולי מעירים הערת אגב על חברה לסבית ומנסים לזהות את התגובה, אוהדת, עוינת, "צריך לשרוף את כולן", "אני ואשתי מגדלות שלושה ילדים שתי חתולות ותוכי". משהו כזה... איך מתחילים?
לא פשוט. תחשבי על גבר, איך היית מתחילה איתו? יש תשובה? עכשיו תעדני זאת קצת, תחייכי יותר, בלי גינוני חיבה מיותרים...רגע, עצרי. מדובר באישה ולא בגבר, אנחנו קצת יותר חכמות במקרה הזה. וזאת כמובן הייתה הלצה. קשה להגדיר, איך, זה מאוד תלוי בך ובה. בתעוזה שלך, באומץ ובעיקר ברצון. אני תמיד ממליצה על שיחה, אולי בדיחה, משהו שהופך את האוירה לקלילה ומתוך זה אפשר לזרום. ולשאלה האחרונה, והיא שאלת השאלות - מה עושים? אני מבינה את הבלבול, כך פתאום לגלות שאת מאוהבת באישה. אבל תראי בכך חוויה, גילוי עצמי שעדיף בו מוקדם מאשר מאוחר. אף אחד כמובן לא מגדיר אותך כלסבית, ובכלל עצתי היא להימנע מהגדרות. אל תחששי, פשוט תזרמי עם מה שאת מרגישה. תלכי שוב למסאז', תבקשי אותה, נסי לפתח שיחה, תציעי להמשיך אותה במקום אחר ותזרמי. בהצלחה.

למעלה