../images/Emo53.gif שלום לכולן
שלום בנות, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל אני חדשה בכל "העניין"... מיד ההסבר מגיע. אני צריכה את עצתכן: אף פעם לא התנסתי באיזשהו קשר עם בחורה אבל הסקרנות והמשיכה תמיד היתה קיימת. לפני כמה ימים התאהבתי במישהי ומאז אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליה! זאת מישהי שעובדת באיזשהו ספא והיא מסאז'יסטית.. כמו שאתן מתארות לעצמכן, זה היה ממש מורכב לקבל ממנה מסאז' (לא שלא נהנתי
). התאהבתי בה מהרגע הראשון שראיתי אותה,עוד לפני שהיא נגעה בי בכלל. אי אפשר להסביר את זה... משהו במבט, בעיניים.. וזה מוזר כי עד עכשיו הייתי רק עם גברים. בכל מקרה, מה עושים עם זה??? אני מרגישה שאני משתגעת! אני לא מפסיקה לחשוב עליה. יש לי הרגשה שהיא לסבית אבל אני לא בטוחה... משהו במראה, בהליכה ובדיבור-נראה לי שכן, מצד שני, איך אני אמורה לדעת?! איך יודעים בכלל? איך שואלים דבר כזה? איך מתחילים עם בחורה? אני צריכה עזרה! תודה
שלום בנות, פעם ראשונה שלי בפורום ובכלל אני חדשה בכל "העניין"... מיד ההסבר מגיע. אני צריכה את עצתכן: אף פעם לא התנסתי באיזשהו קשר עם בחורה אבל הסקרנות והמשיכה תמיד היתה קיימת. לפני כמה ימים התאהבתי במישהי ומאז אני פשוט לא מפסיקה לחשוב עליה! זאת מישהי שעובדת באיזשהו ספא והיא מסאז'יסטית.. כמו שאתן מתארות לעצמכן, זה היה ממש מורכב לקבל ממנה מסאז' (לא שלא נהנתי