שיפוע

מצב
הנושא נעול.

elirz

New member
../images/Emo53.gif שיפוע

שיפוע
במבנה ציבורי: שיפוע (רמפה ) עבור מוגבלי תנועה וכסאות גלגלים. מהוא השיפוע המקסימלי (באחוזים) שהחוק מאפשר? מהוא השיפוע האידיאלי מבחינת פרקטית ? 120 ס"מ רוחב מספיקים עבור רמפה? עצות הערות והארות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.

gerson1

New member
הרוחב בסדר שיפוע8%

שיפוע
במבנה ציבורי: שיפוע (רמפה ) עבור מוגבלי תנועה וכסאות גלגלים. מהוא השיפוע המקסימלי (באחוזים) שהחוק מאפשר? מהוא השיפוע האידיאלי מבחינת פרקטית ? 120 ס"מ רוחב מספיקים עבור רמפה? עצות הערות והארות יתקבלו בברכה ! תודה מראש.
הרוחב בסדר שיפוע8%

מלפוף

New member
שיפוע 8% זה בסדר

שיפוע
שיפוע 8% זה בסדר
לגבי הרוחב... אני מניח שיהיה קירוי מהצדדים לרמפה....במקרה הזה הייתי ממליץ לבצע תוחמים שאמנם יצרו את הרמפה בעשרה סנטימטרים לערך מכל צד (ולכן הייתי ממליץ לפצות על זה ולהרחיב מעט) אך ימנעו מצב של פגיעה בידים מהקיר... רלוונטי מאוד ברמפות המיועדות לשימוש עצמאי של נכים המרותקים לכסא גלגלים. המטרה היא ליצור מצב שהתוחם הזה ישאיר מרווח בין הכסא לקיר בצורה כזו שהיד של האדם היושב בכסא הגלגלים לא תילכד ביניהם. בסופרמרקטים נוהגים להתקין מגבילים כאלה בסמוך למקררים בכדי שלא יקבלו מכות מעגלות הקניות, העגלה נעצרת ע"י המגביל לפני שהיא פוגעת במקרר עצמו. אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה