שאלת סקר

אני חושבת שמדובר על אותו מחקר

הוא נערך בפתח תקוה במרפאת קשב וריכוז בניהולה של איריס מנור כשלוחה של גהה. לגבי התוסף אני אנסה לצרף חומר שמסביר את המרכיבים ולמה הוא עוזר.

וואו! נמצאה תרופת הפלא לכל צרותינו!

נשמע מרשים ביותר. על טאורין וחשיבותו כבר שמעתי, ולא עשיתי בנדון דבר עדיין. האם אפשר לקנות את התוסף הזה (שעליו כתבת כאן) באופן עצמאי בחנויות הטבע? ורק הערה לגבי הציניות בכותרת ההודעה: הרבה אנשים שוכחים שהתרופות הקונוונציונליות - כלומר הכימיות, מבוססות בעיקרון על החומרים הטבעיים ועל סגולותיהם. יותר קל להאמין לתרופה שארוזה ודחוסה ויש לה כותרת עם שם רפואי, מאשר לחופן עשבים (מה, אני ארנבת?..). אני מאמינה שההצמחים הנ"ל אכן מועילים להרבה דברים, אבל כשאני קוראת את הרשימה האין-סופית הנ"ל, מתעוררים בי החלקים הציניים שהרדמתי עם השנים, ואני שואלת: אם זה כל-כך מדהים, איך זה שלא מרפאים את כל המחלות בעולם עם תרופת הפלא הזאת? הייתכן שכולם עוורים ורק אנחנו רואים את האור? כמו תכשירי הפלא הטבעיים לדיאטה. כל-כך פשוט ופלאי, ויש כל הרבה שמנים אומללים בעולם. ועכשיו אנחנו שומעים בראיון עם ד"ר מנור ששום דבר חוץ מריטלין לא הוכח מחקרית.

אני חושבת שרק חלק רואים את האור בחומרים הטבעי

נובע מכך שהיום רוצים הכול מהר...אין אפס שחלק מהתרופות הקונבנציונליות מחויבות המציאות ,אבל אם תבדקי תראי שגם הן מבוססות על בסיס של חומרים טבעיים שמצאו להם ויצרו להם תחליפים כימיקלים שאמורים לעשות את אותה העבודה אבל חד וחלק יותר מהר,יחד עם זאת עם תופעות נלוות. לכן תמיד אפשר לחזור לטבעי ולמקור...כמובן שצריך לקחת בחשבון שבד"כ ההשפעה יותר איטית אבל יותר "בריאה". הרי יש מגמה של כול העולם לחזור לטבעי..הקידמה שהביאה איתה פיתוחים וחידושים והאריכה את חיינו הביאה איתה גם הרבה בעיות חדשות... ולגבי השאלה היכן ניתן להשיג:אז לא ניתן להשיג בחנויות טבע את המוצר הספציפי שאני מדברת עליו מאמינה שיש עוד מוצרים שיכילו את הטאורין וחלק מצמחי המרפא המדוברים,אבל פה מדובר על פיתוח וחידוש עולמי שיושב על מטריצה של ג'ל טבעי שגם לו יש השפעות חיוביות על הגוף ואין בו שום חומר לא טבעי חוץ מכמות קטנטנה של חומר משמר במינון הרבה מתחת למותר,וכמוהו אין עוד...ומה שיותר עזר לי לקבל החלטה לגביו שהוא קל לצריכה במיוחד אצל ילדים והוא טעים.

spidergirl

New member
מה עם סטרטרה?

אמנם לוקחת אותה בשילוב עם הריטלין אבל ההשפעה ניכרת על האימפולסיביות וההיפראקטיביות. בנושא הריכוז - אין מה להשוות לריטלין.

מירב1965

New member
היי ספיידי

הרופאה לא ממליצה עליה אחרי נסיונות של הרבה מטופלים שלה.... מה עוד שבעבר הוא לקח אדרונקס וזה גרם לו לתופעות לואי כך שאצלינו אין בכלל מה לדבר מבחינה אפקטיבית. שמחה שאצלך זה עוזר.

dali40

New member
אני אחות של אלין של הים שלום ולילה טוב

אם לילד כבן 10 עם HDAD הבן שלי בן 10 ילד מקסים לומד בבית ספר לחינוך מיוחד בחיפה מכיתה א' הוא נטל בעבר ריטלין ועכשיו קונצטרה,כדור אחד ביום. האלטרנטיבה הטובה היא שהילד יותר רגוע, מקשיב ולומר יותר טוב מאשר לפני הריטלין והקונצרטה אין לי נסיון בהומופאטיה , הילד מסתדר בבית ספר יחסית טוב בפרט לכך שפעם בחודש אני ניקראת על ידי המורה או המחכנת או המנהלת לשיחה עקב התנהגות של אלימות מצד הילד. נעים מאוד אני קוראת ולא מגיבה פה,הייתי חייבת להגיב מאחר והנושא של ADHD מאוד קרוב לי. תודה ולילה טוב אתם אנשים נפלאים אני מכירה את כולכם כבר רק מהקריאה כאן ומאחותי אלין שכותבת כאן ומכירה חלקכם באופן אישי. דליה

גליה גם לפה הגעת כפרה? אמרתי לך שהפורום הזה

בע"ה אולי יתן לך הרבה תשובות לגולן ותתקשרי אלי ומחר תבואי אני מחכה לך זאת אחותי תכירו אותה כפרה על הפרנג' בציפורניים של הגרושה חחחחחחחחחחח אני חולה על גרושות סלחו לי שאני צוחקת אוהבת את הלוק של אחותי עם הבלונד והפיינים שפיצים בשיער העיקר הלק דליה וכמה שיותר אדום יאלה צאי או שאת בטח מיתארגנת עכשיו למועדון גרושים גרושות כפרה שימי מיני תראי פצצה חחחחחחחחחחחח חולה עליך אחותי . את והדסה היחידות שאני יכולה לבטוח בכן. אוהבת אותך אחותי. ונשיקות לגולן. בע"ה

דליה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ושבת שלום....חבל שלא יכולתי להתעכב אצל אלין כדי להכירך באופן אישי.

אומגה 3

אני בתחילת דרכי להבין ולהכיר בעובדת היותי אם לילד עם תסמונת טורט. אני כל הזמן מדגישה בתוכי את המילה "קלה", אך זה בכלל לא משנה, הקושי הוא קושי. כמעט כשנתתי תרופה רפואית, נפגשתי במקרה עם זוג שמיבא אומגה 3 ומכירים היטב את הנושא של הטורט. כדאי לך להכנס לאתר שלהם, ולקבל עוד אינפורמציה. אותי זה שכנע קודם כל לנסות מס' חודשים אומגה 3 במינון גבוה וממקור טוב, לפני כל נסיון תרופתי אחר. האתר שלהם:http://www.omega3galil.com/default.asp

last day

New member
האלטרנטיבה שלי היא לקחת רטלין לפני בגרות

התופעות לוואי מזעזעות, אבל בלי הרטלין ככה גם ציוני הבגרות. אני לומדת לקראת מתכונות ובגרויות עם רטלין..אז יום אחד יכאב לי הראש, הבטן אהיה דכאונית ואדישה? לפחות אצליח בבגרות. גם קונצרטה אני לא יכולה לקחת, היה לי תקרית לא נעימה בגללו. ואיך אני מתמודדת במקרים שאני לא רוצה לקחת רטלין בכלל? למבחנים רגילים (שהיו לפני השביתה) אני מתאמצת פי שתים כדי להוציא את הציון המסכן של 70.... בהצלחה :)

למעלה