שאלונת....

../images/Emo53.gifשאלונת....

תגידו אתם זוכרים איזה פרק מסופר על המקורבים ושאם המקורבים נוגעים באדם אז הם מתמכרים לזה...והם סופר סקסים ומושכים.. ואז אחד מהמקורבים נגע בסקאלי והם התנשקו או משהו כזה ואז מאלדר נכנס לחד.. ואת ההמשך אני לא זוכרת... יש לכם מושג איזה פרק ועונה זה? ובכלל מה מסופר בכול הרק?כי אני כבר שכחתי..[ תודה בכול מקרה...

אהה ועוד שאלה..

תגידו אתם יודעים אם בעונות המתקדמות יותר(8?9?) מאלדר מפסיק לשחק ומישהו אחר מחליף אותו? כי שמעתי משהו כזה ואני לא זוכרת...

LoLo16

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. שם הפרק הוא Genderbender. הוא מסופר על קהילה דמוי אמיש, מרוחקים מכל העולם, שיש להם את היכולת להחליף מין. הם לא יפים או מושכים, אבל בעזרת מגע הם גורמים לך לרצות לשכב איתם וזה אמור להיות חתיכת סקס. אחד מהם נגע בסקאלי והפך אותה לחלשה. למרבה המזל, מאלדר היה שם בזמן
(
2. בפרק האחרון של העונה השביעית קרו שני דברים- אחד, מאלדר נחטף/נעלם. שתיים, סקאלי בהריון. בתחילת העונה השמינית הכרנו את דוגט, שהוא היה צריך לעזור למצוא את מאלדר. למטה
באמצע העונה השמינית מאלדר נמצא "מת", וחזר לחיים לראות את סקאלי מאוד בהריון, והוא היה שם כשהיא ילדה בעצם את בנם. בעונה התשיעית הוא שוב נעלם וחזר רק בפרק האחרון של הסדרה, "האמת". הסיפור מאחורי הקלעים הוא שדיוויד דוקובני רצה לעשות דברים אחרים חוץ מהאקס פיילס והחוזה שלו היה לעשות מספר מסויים של פרקים בעונה 8. הוא חזר לפרק האחרון מרצונו בלבד.

למעלה