שאלה

daimond1

New member
../images/Emo53.gifשאלה

אביבה שלום, האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את הסיכוי למצוא עבודה? סיימתי לימודים והייתי במספר מקומות, אך ללא הצלחה. (ת.לידה 02.10.1979). תודה ויום טוב

goldfish11

New member
מציאת עבודה

מה תחום עיסוקך? מה השכלתך ונסיונך בעבודה? איזה סוג עבודה ואיזו מסגרת את מחפשת? מה כבר עשית כדי למצוא עבודה? איך נראה איזור המחיה שלך?

daimond1

New member
פרטים נוספים

אביבה שלום למדתי תואר ראשון (קרימינולוגיה וסוציולוגיה). יש לי ניסיון בתחום המזכירותי והמשרדי, ואני מחפשת משהו בעיקר בתחום זה (במה שלמדתי אין הרבה עבודה).עבדתי במספר מקומות והתחלתי ללמוד. במשך הלימודים הייתי גם חונכת של סטודנטים ותלמידות. אני גרה עם ההורים,בחדר עם אחותי. לאחרונה שמתי בחדר פעמוני רוח, צב ומטבעות. תודה

daimond1 בוקר טוב

goldfish ענתה לך, לא אני אשאיר לה להמשיך לתת לך המלצות, ברשותך אם ארצה להוסיף עוד אוסיף, בסדר לך? יום טוב

goldfish11

New member
מציאת עבודה

יש לי את ההרגשה כשאני קוראת את דברייך שאת מרימה ידיים מהר מדי. כששאלתי אותך מה כבר עשית כדי למצוא עבודה התכוונתי - עד כמה כבר כיתתת רגלייך בין המקומות השונים. פנג שואי אינו מטה קסם שפותר לנו את כל בעיות החיים. יש מקרים רבים בהם פנג שואי מקל, עוזר או מצביע על בעיה אבל אין הכוונה שהוא יעשה עבורינו את העבודה. פעמוני רוח צב ומטבעות הם סמלים בלבד ולא פתרון או עזרה לבעיה כלשהי. גם אם קיימת אפשרות לתמיכה בך על ידי פנג שואי - זה לא היה מתבצע על ידי הצבת סמל כזה או אחר אלא על ידי עבודה עמוקה הרבה יותר שנעשית על ידי יועץ פנג שואי. אילו הייתי בנעלייך (והייתי שם...
) הייתי קודם כל מגדירה לעצמי טוב טוב מה בדיוק אני רוצה, איזה סוג עבודה, איך תיראה סביבת העבודה שלי. הייתי ממש מציירת לי תמונה מוחשית של המקום אליו הייתי רוצה להגיע - ועם התמונה הזו מתחילה לפעול על ידי פניות למקומות הרלוונטים. מה שמאד חשוב זו ההגדרה של המטרה - לאן אני באמת רוצה להגיע. זה כבר חצי הפתרון. מעבר לזה, אם את רוצה לקבל תמיכה של פנג שואי, שלחי את תיאור ושרטוט סביבת המחיה שלך לכאן ואני בטוחה שתיעזרי על ידי האנשים פה. בהצלחה.

daimond1

New member
המשך

goldfish בוקר טוב, מה שעשיתי ואני עושה כדי למצוא עבודה: הייתי בהרבה ראיונות, גם בצורה עצמאית וגם דרך חברות כ"א, גם במקומות שקרובים אלי ובמקומות רחוקים. קבלתי המלצה לשים את הסמלים הנ"ל, אני יודעת יכולים לתת רק תמיכה. דבר נוסף, נכון שמייאש לחפש עבודה הרבה זמן............ יום טוב

fish123

New member
../images/Emo42.gif

אביבה בוקר טוב, אני עדיין אתכם, יום טוב

זה ניק אחר/חדש?

האם קראת את המאמר על שיפור הקריירה? השפע? קראת משהו בכיוון שבו את מבקשת תמיכה מעבר לאביזרים ששמת?

למעלה