שאלה ..

../images/Emo53.gifשאלה ..

אני משתמשת בעדשות צבעוניות ללא ראיה.. כבר שנה בערך.... הם מתוכננות לשלושה חודשים ואחר כך לזרוק... אני תמיד מנקה אותם ושומרת על ההגיינה שלהם כעבור חודש של שימוש בלבד אני מרגישה שהעין שורפת וצורבת לי כל פעם שאני מכניסה את העדשה לעין.
אני מתחילה לבכות וכו'.. אני מקווה שתוכל לעזור לי.. נ.ב העיניים גם נהיות אדומות אבל אחרי שעה זה עובר בערך.. אני ממש אוהבת את העדשות הלאו ולא הייתי רוצה להיפרד מהם האם יש משהו שאני אוכל לעשות?

שאלה...של חוסר אחריות !

שלום, האם את רוצה לגרום לעינייך נזק בלתי הפיך ? 1. עדשות לחודש הן לחודש, עדשות ל 3 חודשים הן ל 3 חודשים ולא לשנה ! 2. לא מרכיבים עדשות שגורמות לאדמומיות וצריבה ! 3. אני מצטער אם אני נשמע כמורה בבהי"ס אך גם זה חלק מתפקידנו, לחנך להרכבה נכונה ובריאה. עליך לזרוק את העדשות, לגשת לאופטומטריסט לבדיקה ורק אז להרכיב עדשות חדשות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

לא הבנת אותי..

אני התכווונתי שאני משתמשת בהם לשלושה חודשים בלבד!.. כלומר כל שלושה חודשים אני מחליפה עדשות וקונה חדשות ובגלל זה אני מתפלאת למה זה גורם לי לאדמומיות וצריבה של עיניים כי אני מטפלת בהם כמו שצריך ומחליפה בזמן... ורק אחרי חודש של שימוש בהם מתחיל להיות לי אדמומציות ובכל פעם שאני שמה אותם יש לי צריבה בעיניים.. מקווה שתבין..

המשך...

או קיי, כך יותר טוב. באילו תמיסות את משתמשת ? האם את גם מסבנת את העדשות ? האם משתמשת במסיר חלבונים ? אם לא - עשי הפסקה של חודש מעדשות מגע. גשי שוב לבדיקה ושאלי את האופטומטריסט על השימוש בחומרים המנקים את העדשות. יכול להיות שגם כל זאת לא יעזור ותעברי לשימוש בעדשות אילו כחודשיות ( דרך אגב, זהו השימוש המקורי של עדשות אילו, לחודש בלבד!). בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

או קי אני שמחה שהבנת..

אז ככה.. אני משתמשת בתמיסה של renu ואני אסביר לך את התהליך של איך אני שמה ומנקה את העדשות.. או קי.. קודם כל רוחצת היטב את הקופסא שבה הם שהו במשך הלילה.. אח"כ שוטפת אותם היטב עם התמיסה המנקה..רניו.. שוטפת היטב את הידיים עם סבון ואח"כ בודקת שלא נשאר סבון ושוטפת אותם היטב (לא שוטפת עם הסבון את העדשות) ואח"כ שמה אותם בעין... לאחר זמן מה מורידה אותם שמה אותם בקופסא וחוזר חלילה..

למעלה