שאלה לרופא

qwert3

New member
../images/Emo53.gif שאלה לרופא

אתמול בלילה, ביום ה-26 למחזור, אחרי ניגוב PP, היה דימום חלש. היום בבוקר (יום 27) אותו דבר. על יבש לא ראו כלום, רק אחרי PP. אין לי את כאבי המחזור הרגילים, שבדר"כ ממש אי אפשר לטעות בהם, וגם לא דימום חזק ושופע (אג - אני ארבעה חודשים אחרי סיום גלולות, המחזור לא סדיר אבל הכי ארוך היה עד 29 יום). ההתלבטות שלי היא, האם בכל זאת יכול להיות שאני בהריון? ואם לא - אני אמורה להתחיל לקחת איקקלומין מהיום החמישי של המחזור, אז איך אני אמורה לדעת מהו? האם דימום חלש כפי שתארתי (בניגוב רק אחרי PP) נחשב לדימום של וסת?

qwert3

New member
ועוד שאלה -

אם לקחתי איקקלומין ומסתבר שאני כן בהריון, האם יש לכדורים השפעה על העובר? מה הסיכונים?

תשובה

QWERT שלום על פניו לא נראה שמדובר בדימום המחזורי. יתכן וסבלנות תענה לשאלה. לא רצוי להתחיל בטיפול באיקקלומין באם אינך בטוחה שמדובר בתחילת וסת אופינית. מקרה של טעות, ולקיחת איקקלומין במהלך הריון, לא צפוי נזק. ד"ר אמנון בוצ'ן

qwert3

New member
תודה ועוד שאלה -

אני כבר ממש לא יודעת מה קורה לי. ההפרשות החומות שנראות רק כמנגבים אחרי PP נמשכות (לפעמים אפילו לא רואים כלום). היום הוא היום ה-28 וכרגע עשיתי בדיקת הריון של לייף (מבית הסופר פארם). התוצאה שלילית.(אין לי עדיין גם כאבי מחזור). מה קורה? למה אני לא מקבלת מחזור או לחילופין בהריון?

הפרשות

QWERT שלום אני מניח שבמידה ואת לא בהריון, את תקבלי בסופו של דבר את הוסת גם אם לא במועדה הרגיל. באם תראי שהוסת ממשיכה להתעכב מעבר למשך הרגיל שלך, בצעי שוב בדיקת הריון. ד"ר אמנון בוצ'ן

למעלה