רעיון לחולצה

../images/Emo53.gifרעיון לחולצה

אשמח לקבל רעיונות, מה אפשר לכתוב על חולצות למשפחה, לסיום קורס קצינים.

סמדר בנ

New member
בי היו יורים.....

אבל יש בהחלט כאלו שנהנים מתשומת הלב הזו. אני ראיתי חולצה שכתוב עליה: "תמיד ידענו מי המפקד בבית".

ע ו מ ר 4

New member
"פעם קצין תמיד קצין"

על משקל "פעם צנחן תמיד צנחן" ולכן שאלתי אם שאלתם את הילד
פעם הכנתי תוכנית מגירה....להביא לסיום מסע כומתה דובדבנים בכלי אישי לכל
,וישר ירוק בקבוק אמרה שחייבת לשאול את האדום כי בטח לא יסכים...ואני שאלתי והוא כמובן שאמר לא. להשבעה שלה....ולסיום קורס...הזהירה אותנו"שלא תעיזו...אל תעשו בושות"אז אבא הסתפק רק בלקרוא לה בשמה ולהצדיע בקימה כשקיבלה נשק וספר תנ"ך....ובסיום בקבלת השרוך.

Rוני

New member
הם מצחיקים, לא מרשים לנו כלום

יש דברים שאני אפילו לא שואלת יודעת שאקבל תשובה שלילית זה עושה לי חיים קלים לא צריכה לרוץ להדפיס חולצות נמנעת מלהגיב לו בפייסבוק כשסיים הכנה לקצונה כתבתי לו בפייסבוק שיהיה בהצלחה כמעט אכל אותי אז עכשיו אני רק מסתכלת

Rוני

New member
אתמול ראיתי כמה נוסחים, לא עשה לי כלום עד

שראיתי אחת שממש צחקתי היו כל מיני: XXX אנו גאים בך XXX אתה תותח אבל היתה אחת שאמרה: סוף סוף יש לנו קצין שיעשה ניסים כמובן לבחור קוראים ניסים אז משחק מילים או רעיונות זה חביב אחרת זה הולך לאיבוד בין יתר החולצות אנחנו לא עשינו אלי זה פחות מדבר

tzira

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif

שלום לך אני אישית מאוד אוהבת חולצות,מסתבר שגם החיילים....
אז אתמול גם חגגנו סיום קורס מפקדים לחייל שלנו ונסענו עם חולצות וכובעים.... הלכנו יותר על גימיק.... חולצות רציניות":אני האמא ה
של המפקד",אני האבא...וכו' ובכובעים כתבנו לחברים: "אני החבר המצחיק של המפקד" "אני החבר הנדחף" "סתם הכריחו אותי להגיע..." "אני מצדיע למפקד" וכל מני משפתים שעלה לנו... הכל המצאנו לבד והיה מקורי ,מעניין,ונושא לשיחה.... אני גאה בכל החיילים שלנו,אוהבת אותם,הכי !!!!!! בקשר לקצונה:אפשר.... "אני לא זמין,אני קצין" סם משפט שעלה לי כרגע... בהצלחה,מזל טוב!

למעלה