קסדות

../images/Emo53.gif קסדות

זקוק לשתי קסדות חדשות. מאחר והעונה הקרבה היא הקיץ ורוב הנסיעות הן על קטנוע בתוך העיר (ואני מאלה שמזיעים כל הזמן) אוורור חשוב לי מאוד. התקציב הוא עד 850 ש"ח לראש. אשמח לקבל המלצות בעיקר מבעלי ניסיון. (חיפשתי בהודעות קודמות אבל בד"כ ממליצים פה על קסדות נורא יקרות)
מראש.

M.Z

New member
AGV דגם GP-1

נמכרת ב"לרט" ברח' סלמה/העליה בת"א. עוד קסדה טובה היא HGC דגם AC10 -נמכרת באופנועית, ליד "לרט. אם אני זוכר נכון 2 הקסדות האלו נמכרות בסכום שאתה מציב, מדובר על קסדה חלקה ללא צביעה.

C O L T

New member
התאמה לראש חובה

יעוץ פרטני לא מועיל בנושא הזה, אלא אם זה מגיע מהאח התאום שלך, וגם אז יכולים להיות חילוקי דעות על הנוחות. אז המלצה על דגם ספציפי לא שווה בדה"כ הרבה. בתור אחד שגם סובל מחום, במיוחד בתנועה העירונית הצפופה, יש לי המלצה על כיוון בשבילך - קנה קסדות שטח! הן בנויות לקלוט אוויר, וחמות הרבה פחות מהרגילות, השלמות, ומספקות הגנה טובה בהרבה מקסדות החצי-3/4 כולן. למען האמת, אילו הרוח במהירויות גבוהות לא הייתה מנסה לתלוש לי את הראש, הייתי רוכב עם קסדות שטח קבוע. משקפי אבק של רוכבי שטח לא חובה - אבל הגנת עיניים בצורת משקפי שמש כן. התקציב שלך מספיק לקניית קסדות איכותיות, במיוחד שאתה קונה זוג, אז יש עוד נקודת לחץ על המוכר. אם הקסדה השניה מיועדת בדרך קבע לאדם מסויים, רצוי להביאו איתך למדידה.

שתי קסדות שטח יכנסו לתוך ארגז ?

כי זה פשוט חובה מבחינתי. בכל אופן, כמובן שהקסדות ימדדו ויבחנו בקפידה לפני הקנייה גם על-ידי וגם על-ידי הפרטנרית, אבל אם אגיע עם המלצות יהיה לי יותר קל להתחיל את הסקר.

C O L T

New member
תלוי בארגז, כמובן

תלוי גם בגודל הקסדה עצמה, אבל נראה לי קסדות שטח נוחות פחות לאכסון, אז תן עוד מדידה - התאמה לארגז, רק בקש מהמוכר לבוא איתך שניה. בטוח שאיכות החיים בחום עדיפה על כל קסדת כביש. בעניין הבחירה - תעבור כמה שיותר חנויות, תמדוד כמה שיותר קסדות, גם אם נראה לך שמצאת משהו מושלם, לפעמים בחנות ליד יש משהו יותר טוב, וגם עולה פחות.

TheReverend

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifדי נמאס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצער מילו, זה לא קשור להודעה שלך ישירות אבל זה כן קשור לקסדות. תראו את זה. 4590 ש"ח לקסדה
מה היא עשוייה מאלומיניום תעופתי? קיבינימט - נסחפו עם המחירים לגמרי!!!!

גיZמו

New member
למה נסחפו?

הרי הם הוסיפו לה איזה 2 ציפלינגים... אם כל ציפלינג עולה 1000 ש"ח אז, את נחישוב תעשה לבד. האמת? מוגזם. אני מוכרח לספר לכולם שבאיטליה באיזה חנות קטנטנה (עם מחסן ע נ ק י ) מאחורה) קניתי ARAI QUANTUM F ומעיל מעולה מקורדורה נגד גשם של ספידי וכפפות ORINA בקצת יותר מ 3200 ש"ח. להזכירכם, קצת פחות מהקסדה לבד בארץ. גם אם מוסיפים למשוואה מיסים ומשלוח (בחייאת, המשלוח זה כמה מאות שקלים למכולה שלמה!) עדיין יש כאן מתח רווחים לא חוקי בעליל! מה המסקנה? אנ'לא יודע. אני את הקסדה שלי קונה בחו"ל.

C O L T

New member
מישהו ניסה להזמין מסייקל ט'רפי?

הפרסומת שלהם במוטו תמיד מוציאה לי את העיניים, ושם הקסדה הספציפית עולה 2540 ש"ח, עם אפשרות תשלום בארץ בשקלים. 2240 לצבע חלק. אתם בסדר? התאוששתם? למדתי מזמן שאין ארוחות חינם, אבל הם חצי מחיר זה אפשרי? האופי החשדני שלי לא מאפשר לי להרים טלפון לניו-יורק ולהזמין, או לפחות לברר.

R750-Girl

New member
והרבה.

חצי מההארלי הגדול מאובזר דרכם. אין שום בעיה איתם. הבחור שם, בשם עמית, ידידותי ומעלה לסביבה (ואם תמסור לו ד"ש מרינת ואבי זה בטח יעזור במשהו). אפשר להפקיד להם כסף לחשבון פה בארץ - ואפשר להשתמש בויזה. הם באמת מאה אחוז.

C O L T

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif ויש לו עוד שאלה, אם אפשר

אבזור להרלי זה נחמד, אבל איך יודעים מה יש להם בהיצע, או שהם עובדים עם חברות גדולות, שאת הקטלוגים שלהם לא בעיה למצוא בארץ או באינטרנט. אין אתר של ממש, כפי שראיתי, פעם ביקרתי שם - היו רק אופנועים משומשים.

R750-Girl

New member
בעיקרון - אין בעיה.

גם חלקים להראלי אין להם במלאי - פשוט נתתי להם מק"ט מתוך הקטלוג של הארלי. אה - גם הייתי ממש אצלהם בחנות בNY. מין מחסן ענקייייי עם כל הדברים שבעולם. בקיצור - אם יש לך מק"ט - הם יביאו לך. אם אין לך מק"ט - תן את הפרטים שמסביב - והם גם יביאו לך.

TheReverend

New member
נדרשת הבהרה../images/Emo62.gif

המחיר שמצויין במודעה הוא "המחיר בארה"ב" מי מוסיף מע"מ + מכס + משלוח שגבוהים כל כך בארה"ק ?

../images/Emo5.gif אולי אני אקנה פשוט שתי חמישיות

של הקסדה הזאת במקום שתי קסדות ? מישהו רוצה להכנס איתי בשלוש חמישיות ?

למעלה