צריבת audio

../images/Emo53.gif צריבת audio

מה קורה אחים שלי הכל טוב? שמעו איי ניד הלפ איך צורבים טראקים(שירים) על מדיית cd-rw? ניסיתי בעזרת איזי סידי 4 הצריבה היתבצעה אך ניתן לישמוע רק במחשב המטרה היא לישמוע באוטו ובכל נגן. הנגן באוטו קרא מדיות כאלו בעבר את שלי הוא לא קרא כניראה שיש דרך אחרת כל היודע דבר מיתבקש לימסור פרטים לזוכה מובטח דיסק לפי בקשתו תודה אחים שלי על עזרתכם

a251

New member
שלום

קודם כל איזה צורב יש לך ואיזה מהירות הוא צורב ובאיזה דיסק אתה משתמש אחרי זה תשאיר הודעה ואני יגיד לך בדיוק למה אתה צורב "ודרך אגב באיזה תוכנה אתה הופך את השירים" אני מצטער אם סיבכתי אותך אבל אם אתה רוצה תשובה תעבור על הכול אם תצטרך משהו בקש{רותם}

ברגודו קבל....

אז ככה צורב ימהה סקזי 10X16X40 מישתמש בתוכנת איזי סידי קראטור 4 ששם בצריבת אאודיו היא ממירה לך את השירים לטראקים ככה שעים זה אין בעייה הצריבה מיתבצעת במהירות של X4 עי זה מדיית רב פעמית ולא ניתן ליותר מהיר תודה <צרבן מחפש תשובה>

a251

New member
אז ככה

יש לך צורב טוב זאת לא הבעיה אני מציע לך להצטייד בתוכנה audio catalyst תוכנה מצוינת להפיחת שירים אחרי זה אני מבטיח לך תוכל לצרוב טוב יותר ואם יש לך לא משנה איזה windows חוץ מ-xp אני מציע לך להשתמש גם בתוכנה winoncd 3.8 אוו 3.7 אם תהיה לך אכשיו בעיה תשאיר לי את הכתובת אני יבוא אלייך הבית לסדר את זה חחחח *****רותם*****

למעלה