פוסטר...

lioryifrah

New member
../images/Emo53.gifפוסטר...

מישהו יודע אם לדג פוסטרים? ואם כן... אז איפה אפשר להשיג?

lioryifrah

New member
../images/Emo52.gif*תיקון טעות*../images/Emo52.gif

מישהו יודע אם לדג יש פוסטרים? ואם כן... אז איפה אפשר להשיג?

FunkyGiraffe

New member
יש שניים למיטב ידיעתי

אחד ללזוז בתלת מימד ואחד לחומר מקומי עם רקע שחור הצלחתי לשים את ידי על הפוסטר של לזוז תודות לסיסטעג'י המלכה שהשיגה לי אותו מעזריאלי בטאוואר רקורדס אבל כנראה שאחרי מה שהיה בניצנים עם השמירת חפצים אני יקבל אותו בעתיד

FunkyGiraffe

New member
נסה ליצור קשר עם לבנטיני

מספרי הטל' שלהם מופיעים על גבי הדיסקים בפנים בחוץ מאחורה איפשהו בחוברת

nap3

New member
חחחחחחחח

עידווו אל תאדג תקבל אותו...:) רק השאלה מתי אני אראה אותך שוב?!?!

FunkyGiraffe

New member
אממ

בבארבי, או ברעננה ויש ליחשושים שאני אגיע לראשונה בחיי למגרש הביתי של הדג נחש הטדי של הביתריסטים הבית של הדג נחשיסטים הצוללת הצהובההההההההה יאמאן

nap3

New member
אם כבר....

בארבי כי ברעננה אני לא אהיה בארץ ומה זאת אומרת? איך תגייע?

oRockGirLr

New member
תרשה לי לתקן ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

[סליחה, אני פשוט אוהבת את זה =]] אבל אומרים "אשגע" ולא ישגע... כינוי שיכות =]

טיפקסית

New member
חח אור את מזכירה לי את הבגרות שעשית

חח חמודה את מזכירה לי את הבגרות שעשיתי בלשון בסוף כיתה י' [מה לעשות שאני בכיתת מב"ר] אומנם יצאתי ביחידה הראשונה [יחידה שנייה השנה בי"ב בחיבור] עם ציון 66. נקווה שהבגרות שלי בחיבור תהיה יותר טובה. אני יודעת לזבל את השכל על נושאים אבל משרד החינוך מחליט בבחינה נותן לך רשימה של נושאים וכל אחד שנבחן צריך לבחור אחד מהנושאים ולכתוב עליו איזה שבע דפים אין לי מושג כמה אבל יותר משניים זה בטוח. וזה מה שאני הולכת ללמוד השנה

FunkyGiraffe

New member
לא אכפת לי ממש.

אצלי יש הפרדה בין המוסד הסגור שנקרא ביצפר לבין מה שנקרא החיים. זה כאילו שילמדו אותך בביצפר משהו שאת לא רוצה ללמוד. בבגרות אני אכתוב אשגע למרות שיום אח"כ אני אגיד לחבר שלי אני ישגע. זה לא ממש משנה לי.

טיפקסית

New member
בוא נשאל את גיא איך אומרים

איפה גיא הוא יגיד לנו איך אומרים חחחחח [עידו אתה יודע למה אני צוחקת נכון? אני מקווה שכן] גיא אם אתה קורא איך אומרים אשגע או ישגע נכון שאומרים אשגע [לפי עברית תקנית] למרות שאני אשגע לך את המוח החמוד שלך גיא נשמה תיזהרו שאני לא אשגע לכם את השכל

למעלה