עצה

גאיה 333

New member
../images/Emo53.gifעצה../images/Emo27.gif

שלום לכולם, אולי בפורום כה תומך ופרקטי אקבל עצה טובה: אני עובדת כבר עשר שנים באותו תפקיד, ונמאס. מאוד נמשכת לתחום האומנות והעיצוב, אבל אין לי אומץ לקפוץ למים, אז כבר לבשתי "בגד ים" אך לא התקרבתי לבריכה ובודאי שלא למקפצה...קראתי מאמרים, שמעתי עצות ובכל זאת.... ערב טוב!

מציאת הדרך

כמו שאת מבינה כבר על בשרך, את לא סתם בוקר אחד להנאתך תהלכי על שפת הברכה ופתאום תקפצי. מצד שני כמו שאת מבינה שחייה לא לומדים בהתכתבות. אז מה כן ? לכל אחד הפתרונות שמתאימים לו. לאחד בן הזוג יהיה מקור האמון והתמיכה. אחר ילמד, יאגור תחמושת ויום אחד ישנה כיוון, שנייה תנדב ותקבל תחושה יותר ברורה במה מדובר ומשם תוכל לבסס את האמון שלה בעצמה. בקיצור לכל אחד הדרך שלו ועל כן נותר לך להמציא את הדרך שלך, למצוא את מקורות העזרה והתמיכה שלך. זה כמובן יכול לעזור אם תנסחי את הכוחות והיכולות המיוחדים שלך, תלמדי מה חוסם אותך, אבל את כל הדברים הללו אולי את כבר יודעת, בתיאוריה - כי קראת. את מוזמנת להרשם לקבלת העלון החודשי של להדליק אור בעבודה העלון הקרוב יעסוק ברתימת הכוחות ליעדים אישיים. להרשמה. בהצלחה אמיר דרור

Ella Bella

New member
BABY STEPS

היי גאיה בצעדים של תינוק... גם תינוק לא לובש בגד ים וישר קופץ למים העמוקים, יש המון שלבים בדרך. לא כתבת בדיוק מה באמנות את רוצה לעשות, אבל אולי זה משהו שאת יכולה להתחיל בקטן בשעות הפנאי וכשזה יתפוס תאוצה ויהיה לך את כל הביטחון שאת רוצה- תוכלי להיפרד באומץ מהעבודה הנוכחית?. גם אני בשלב של חיפוש האומץ לזוז צעד קדימה (ההודעה שלי פה בדף). כך שזו גם קריאה ממני אליי
שיהיה לנו בהצלחה !!

גאיה יקרה,

לא סיפרת על עצמך (גיל, מצב משפחתי ומחויבויות שונות), דבר שהיה עוזר לי במתן תשובה. אני חושבת שבן אדם צריך להרגיש טוב בבוקר כשהוא קם לעבודה, כמובן שצריך כסף להתקיים אך מה יותר חשוב מאושר פנימי (למי שיודע מה הוא רוצה לעשות). את כבר 10 שנים באותו מקום, שוב לא סיפרת במה מדובר, האם יש אפשרויות קידום? האם את יכולה לקחת חופשה, ע"מ להתרענן? האם את יכולה לחפש עבודה חדשה בתחום אחר? באותו תחום אך בתפקיד בכיר יותר? אולי את יכולה לצמצם את המשרה על מנת להתחיל לעסוק במה שאת נמשכת אליו... אני ממליצה בהחלט לנסות (מקסימום תדעי שניסית וזה תהליך חשוב), אל תתייאשי ואל תחשבי בכלל על כישלון! בהצלחה!

למעלה