אנשים!
דור ה-X כבר עולה על כל עצביי.. אני נמנה בין המיושנים של הדור. בני ה-10 של היום, הם אלו שיהיו הפריג´דים של העתיד. נו, מילא.. לי יש את אוצר המילים שלי.. להם יש את כונני ה-3000 GB!.. אם נשמעתי כסבתא מקוששת-עצים, המחפשת אחר השיניים התותבות לאחר ליל תענוגות עם הקטטר של השכן -- לא כך הדבר! נשמתי עוד באפי, ואני רחוק ב-54 שנים לפחות ממועדון גיל הזהב, וקריית ראשונים.. (גם יפה ירקוני לא משהו..). בקיצור נמרץ (...), לעניינינו. בברלי הילס היא סדרה גוועת. פרקיה הטובים, עונותיה הבכורות - ייחרטו בזכרונינו לעד. וזאת תודה להיוולדות הכבלים, בטרם-עת; לאחרים שלא היו "מחוברים" בצעדים ראשונים אלו, תודה לשידורים החוזרים. אבל בכלליות - מלבד אתרי המעריצים הלא נגמרים, הלינקים השבורים, והתמונות בשצף-קצף, רק לאחרונה החל העולם בעיבוד סדרות לפורמטים מוכרים במחשב. זה החל בבאפי, לדעתי.. זוהי הסדרה שהניבה אלפי פריקים גותים, ופריקי מחשבים כאחד, משם הכל התחיל.. אבל בברלי הילס לא היתה מספיק פופאלרית בעונותיה האחרונות לעורר אהדה מסוג זה. גם הקהל שמשכה, בכל עונותיה - לא היה זה שמתעסק במחשבים.. מעטים הם האנשים שיודעים, ובעלי האמצעים להעברת תוכן מן קלטת הוידיאו אל המחשב. זהו ציוד מתוחכם, ואין אותו בכל בית. אני הייתי מתחבר לYES במקומכם. זול יותר. ודי להתלונן, אם לא.. כי מלבד סנג´ור של אנשים שהקליטו את הפרק המדובר, לשלוח לכם בדואר הותיק והפיזי, אין לכם ברירות אחרות. באי-אופטימיות, והימאסות גלובלית, אני מסיים-כאן, נדב.