עזרה

צריך את עזרתכם

אני מחפש שירים שקשורים ל- ארץ ישראל, מדינת ישראל, דמויות היסטוריות בתולדות הציונות או אירועים היסטוריים. מספיק לי השם של השיר, ואני כבר אמצא את המילים לבד.

kedeman

New member
מאוד פשוט

נכנסים לחטב"מפון, הולכים לטופס הרשמה (לא להיות מוגבלים, לא קשה למצוא אותו - ולמי שבכל זאת מאוד צריך עזרה - מצד ימין למטה, מתחת לשמות של המועצות) שם רושמים את כל הפרטים שרוצים לשנות ולא לשכוח לשנות בתיבת גלילה את האפשרות מ"הרשמה" ל-"עדכון פרטים"

שקסי

New member
יש מלא מלא...

טוב אז זה מתחיל ככה: (אבל זה רק שמות...) הרוב פה על מקומות בארץ... לא נפסיק לשיר לחיי העם הזה אין כבר דרך חזרה פרחים בקנה שירו של צנחן אח יא ראב יא ראב איפה הן הבחורות ההן? עוד לא תמו כל פלאייך אומרים ישנה ארץ אין לי ארץ אחרת שיעור מולדת כאן (ביתי פה אני נולדתי) ארץ (ארץ תכול אין עב) חורשת האקליפטוס כנרת אור וירושליים שבחי ירושליים עין גדי קום והתהלך בארץ ארץ ישראל יפה יונה עם עלה של זית חורף 73 נולדתי לשלום שיר לשלום יהיה טוב החטה צומחת שוב הוא לא ידע את שמה היו לילות יא מישלטי השוטר אזולאי...(דמות היסטורית ביותר!) נח קרנבל בנח"ל יום יבוא צל ומי באר כד הקמח שלווה מלכות החרמון גן השקמים הסלע האדום יש גם שיר על בן גוריון שאני לא זוכרת איך קוראים לו... וגם על סולומון..."בבוקר לך בשנת תרל"ח יצאו מיפו על סוסים 5 הרוכבים...." מקוה שעזרתי.. אם צריך עוד תמיד יש לי בראש!

הבלדה על יואל משה סלומון...

זה השיר "על סלומון..." כמו שכתבת.
ויש גם את: באב אל וואד שיר העמק ("באה מנוחה ליגע...) החיטה צומחת שוב היו לילות (לוידעת אם זה כל כך מתאים) חמדת העמק הטנדר נוסע חתאנו אט עגלה עם סוסה עמק שלי

תחפש שירים של יורם טהרלב

הוא כתב מלא שירים על אנשים חשובים כמו בן-גוריון, הרצל , יואל משה סלומון וכאלה .

kedeman

New member
יואל מוישה סולומון הוא אדם אמיתי???

עדי גן הזכירה אותו רק שהיא אמרה שהיא לא זוכרת איך קוראים לשיר אז קוראים לו הבלדה על מוישה יואל סולומון "בבוקר לח בשנת תרל"ח עת בציר הענבים....." יש את השיר בכל מני ביצועים - שלום חנוך, אריק איינשטיין, יורם גאון בכל אופן זה שיר על אדם אמיתי?? כי הסופור לא נשמע לי בו אמיתי מדי...

kedeman

New member
אכן חור בהסכלה....

אבל אני עובד על לסתום אותו :) אבל זה מסביר קצת מהשיר...

נו באמת

סלומון הוא האליל שלי! בזכותו יש לי את פ"ת. אגב, אל תקשיבו לשטויות שאנשי ראשל"צ מספרים. פ"ת היא המושבה הראשונה.

kedeman

New member
נצל"ש - הודעת דואר מטומטמת...

מישהו הצליח להתעלות על כל הודעות הדואר המפגרות שקיבלתי עד עכשיו!!! ושימו לב להודעה (שכמובן נשלחה דרך האתר בלי כתובת מזוהה) כותרת: דעה האתר גרוע! אשקלון גרועה! תבטלנו את האתר!!!!!!! הודעה נוספת: כותרת: דעה מה זה האתר הזה מה אאתם סתומים?????????????????????????????? "אשקלון אשקלון..."מי רוצה את זה בכלל זה חרא אתר!!! מי מכיר בהכלל את אקלון זה אתם ישוב לא?? אה זה קיבוץ?? לא חסרים טיפשים מסתבר....

kedeman

New member
מצחיקים???

חשבתי דווקא על מטומטמים תעזביאת זה שהם לא יודעים לתת ביקורת אבל.. מה הקשר לעזאזל לאשקלון??????? (אולי חוף אשקלון... אבל... מה לעזאזל הקשר??) וזה לא אימייל שנשלח מאימייל פרטי זה נשלח מהאתר עצמו! יש טופס שליחה וזה הגיע משם

שקסי

New member
נפלא! מצחיקים כ"כ.. נשפכתי...

לא נראה לי...לא נראה לי...לא נראה לי!

אשקלון?!!

טוב אני גרה ליד אשקלון ואני חייבת לציין שיש שם אנשים קצת מפגרים... שי, תנסה לקבל בהבנה...

שקסי

New member
לא מקבלת את התודה הזאת!

אני רוצה תודה מיוחדת.. פתאום מתחשק לי! השקעתי בך! וככה אתה מזלזל ואפילו לא נותן לי תודה מיוחדת??? אוך אוך אני נפגעתי!

למעלה