עור מגורה

Golden Cherry

New member
../images/Emo53.gifעור מגורה

לנשים שכאן, מכירות את זה שמורידים שיערות בשעווה ואז העור נשאר עם נקודות אדומות ומכוערות לכמה ימים? קיימת תרופת סבתא שיכולה להעלים אותן צ'יק צ'ק? או לפחות שיהיו קצת פחות אדומות?
 

I Was Hoping

New member
כמה טיפים

לפני ההסרה - העור צריך להיות נקי, עדיפות לאחרי מקלחת, ויבש. בלי קרם גוף וכו'. מורחים טיפה טלק על האזור שעומדים להסיר ממנו, ומסירים. לארח ההסרה - חיטוי עם מי פנים וזהו. לא למרוח כלום לפחות עד לבוקר שלמחרת. הנקודות מופיעות לפעמים בגלל סתימה של הנקבוביות ושל השורש החשוף שרוצה להגן על עצמו ומפתח "נקודה". אם בכל זאת מופיעות נקודות - ג'ל אלוורה טרי :)
 

malya2

New member
but...

i shaved the place of the bikini -the meshulash of the tachtonim, and now it is veru red and i do nto nkow what to do.what can i put there? thanks
 

I Was Hoping

New member
אוקיי

זה לא אזור שמומלץ לגלח בכלל... זה אזור של עור מתקפל ועדין מאוד, ועדיף להוציא את השערה מהשורש [שעווה או מכונה] ולא לגלח כי השערה שם נוטה לצמוח פנימה אל תוך העור במקום מחוצה לו. כרגע? לחטא עם משהו אלכוהולי [גם מי פנים זה טוב] ולמרוח אלוורה. לתת לעור לנשום כמה שיותר - תחתוני כותנה ובגדים רופפים.
 
למעלה