נמאס לי

babywishing

New member
../images/Emo53.gifנמאס לי../images/Emo7.gif

אוף נמאס לי, שוב הייתי היום אצל הרופא. אז ככה הבוקר עבר עליי בנעימים בעבודה (די בנעימים) ופתאום ככה בצהריים בבית התחילו כאבים חזקים באגן, בטן תחתונה, חיכיתי והם התגברו, אז כמובן שהלכתי מיד לרופא, כי אני עכשיו עם גלולות כדי למגר את הציסטות והכאבים רק התחזקו. אז באולטראסאונד הרופא ראה שהציסטות קטנות, ושיש זרימת דם בשחלות. אבל הוא אמר לי שיש סיכון לתסביב שחלתי, לשכב 3 שעות על צד ימין, לא לזוז לקחת כדור נגד כאבים ואם הכאבים ממשיכים ללכת למיון וצייד אותי עם הפניה. אז עברו שעתיים והכאבים ממשיכים, ואני לבד הבעלול בלימודים ולא רוצה להדאיג אותו. מתפללת שהכאב יעבור, אבל שעתיים ועם כדור והם עדיין שם. נמאס לי כבר, גם פעם שעברה שהיה לי אותו דבר - לשכב 3 שעות אח"כ מיון, ואז אשפוז כמעט שבוע בבית חולים. מרגישה שכבר אין לי כוחות, כמה עוד אפשר עם הכאבים והבלגנים, למה דווקא לי קורה כל זה, מה אני בסך הכל עושה - הזרעות, וכל פעם זה מסתבך. מצטערת הייתי חייבת לשפוך
שאלה - כאבים באגן יכולים להיות ממוקד של אנדומטריוזיס? אפילו לא הספקתי להגיב על המפגש שנהניתי בו מאוד, מאוד, תודה לעינב8 על האירוח המקסים ולכל הבנות המיוחדות ששמחתי לפגוש. אשמח לפרט בהמשך

bapi

New member
אוי חמודה../images/Emo24.gif

אני פשוט לא יודעת מה לומר לך
כמה סבל את עוברת ואין לי שום עצה או דרך לעזור.
אולי כדאי בכל זאת ללכת למיון
וחוץ מזה הגיע הזמן ללחוץ על מעבר הלאה.....

תתקשרי לבעלול

אין סיבה שתעברי את זה לבד, אפילו אם הוא ידאג קצת... תתקשרי אליו, וכבר תרגישי יותר טוב, או אולי לאמא או אחות או חברה... מישהו? למה את לבד עם כל זה?

פינקי33

New member
../images/Emo12.gifאני גם חושבת שלא כדאי שתהיי לבד

ומה, תלכי לבד למיון? תתקשרי למישהו...

לי מ ו ר

New member
אוי בייבי מסכנה שלי ../images/Emo24.gif

ממש מקווה שבשעה הנוספת הכאב יפוג, או לפחות יפחת. אין לי מושג לגבי האנדו והכאבים. בכל מקרה ממש מקווה לשמוע שאת יותר בסדר.

ellieg

New member
תתקשרי

לבעלול. אפשר לעבור את המיון לבד, אבל זה לא סימפטי. מחזיקה לך אצבעות שהכאב יעבור.

למה לבד ?????../images/Emo10.gif

נשמה , לא מספיק שאת סובלת מכאבים אז גם לבד , למה ? למה ? תתקשרי לבעלול ואני מוסרת המון המון חיבוקים והחלמה מהירה

נועם@בת

New member
מה קרה עם הכאב? עבר לו?

משום מה אני חושדת שאת שוב במיון
. שולחת חיבוק ענק ואיחולי החלמה. שולחת גם חום ואור לשחלה הסוררת, שתרגע ותחזור לעצמה
.
נועם

חגית6

New member
אוי מתוקה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שזאת רק אזעקת שוא ותחזרי להרגיש טוב במהרה !! תחזיקי מעמד ! מחזיקה
להחלמה מהירה !

hyb

New member
שולחת../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהכאב חלף ושאת מרגישה יותר טוב רפואה שלמה

bapi

New member
../images/Emo41.gif רק רוצה לעדכן ../images/Emo41.gif

שבייבי שלנו נסעה למיון
(נהגה לבד באוטו עם הכאבים) וכמו שחששה אשפזו אותה
היא קיותה להשתחרר היום אך כנראה תשוחרר מחר שולחת לה מפה מליון

Blue velvet

New member
אוי ואבוי, רפואה שלמה!../images/Emo141.gif

שתחלים מהר! כאילו לא די לנו בעצם הטיפולים השנואים האלה...

d2b2

New member
בייבי מאחלת לך החלמה מהירה מאוד

ומצפה לשמוע מה שלומך כשתגיעי הבייתה . מאחלת לך שזה יהיה האשפוז האחרון שלך לפני האמיתי של הלידה !!! אמן !!! אבל קודם כל תאזרי כוחות , תרגישי טוב ותשובי הבייתה במהרה .

למעלה