מעצבת גרפית זקוקה לעבודה

גלצ

New member
../images/Emo53.gif מעצבת גרפית זקוקה לעבודה

אני גרפיקאית כבר 10 שנים והיום אני מובטלת (4 חודשים בערך) קשה מאוד למצוא עבודה בתחום אז חשבתי להיות פרילנסרית - אבל גם למצוא עבודה כפרילנסרית זה קשה - איך אפשר לפרסם את עצמי כדי שיכירו אותי? האם למישהו/י יש רעיון? זה האתר היחידי שקרוב לתחום אז אולי בכל זאת? מצורפים גם קורות החיים שלי אם למישהו יש רעיון אודה לכל תגובה

תנסי לפרסם בפורום תקשורת חזותית

וכן הייתי מציעה לך לפקסס לכל המשרדים ולהפיץ את כישרונך,במידה וכך,כמובן. בקיצור שלחי לחמך,אין לי ספק שמשהו יעלה בחכתך.. בהצלחה יפעת שגב מנהלת הפורום

DE LA FOX

New member
../images/Emo78.gif המלצה חמה

לדעתי תוכלי למכור את עצמך הרבה יותר ותהיי בעדיפות יותר אם תשתמשי בכישורייך גם להצגת קורות חיים אני יכול לנחש שיש לך מושג בפלאש כתוכנת אנמציה ופוטושופ ודומיהם כתוכוכנת עזר לעיצוב אילוסטרציות אני ממצליץ לך בחום כמה דברים 1. לבנות אתר קטן בפלאש שמכיל קורות חיים , תיק עבודות, ודברים נוספים 2. האתר פלאש הינו מצגת פלאש אז אם לא תרצי לעשות את כל הפרוצדורה של הטענת אתר תוכלי לצרוב את המצגת בCR-R ותשלחי את המצגת הזו כקורות חיים בנוסף או שלא בנוסף לקורות חיים מודפסים 3. דבר נוסף שזה המינימום לדעתי זה אם את שולחת את קורות חיים באי מייל תוכלי בקלות לעשות עריכה גרפית מרשימה ובמקום לשלוח קורות חיים כקובץ DOC תשלחי את הדף המעוצב כקובץ תמונה תני "רמז" למקום עבודה שאת שולחת אליו קורות חיים תני לו רמז על איכות העבודה ורמת העבודה וכמו שאמר אדריכל גדול "SIMPLE IS ALWYS BEUTIFUL" בהצלחה

yaronsh

New member
../images/Emo35.gifרוצה עבודה ?

יתכן ואוכל הציע לך מעט עבודה בעיצוב אתר צרי עימי קשר והכיני עבודות לדוגמה העיצוב הוא לאתר מכירות באינטרנט [email protected] את יכולה לצפות בגירסה הנוכחית בכתובת www.mymarket.co.il

למעלה