, מישהו?

יניב1

New member
../images/Emo53.gif, מישהו?

אני לא יודע אם דיברתם על השיר הזה כבר כאן, אני לא כל כך מעודכן, אבל השיר האחרון של יוון I WOULD DIE FOR YOU של ANTIQUE פשוט צובר עוד ועוד נקודות. כבר שמעתי אותו בכמה פאבים ושמעתי שגם באיזה דיסקוטק זניח (אבל גם זה משהו, לא?) הכניסו אותו לרשימת הלהיטים ולדעתי, מאז ההפסד של הדצים ב91 לא היה עוד להיט כזה גדול שהיה פייברוטי לנצח ובסוף נפל על המקום השלישי. זה להיט פשוט גדול, אני לא מוכן לסלוח לגויים שלא בחרו בו ומבחינתי (טוב, זה כבר ידוע בעצם) הטעם שלהם בשירים שווה לאפס. וחזרה לנושא שכתוב למעלה: ניסיתי לתור ברשת אחר גירסת הרמיקס (ויש כזאת כפי שהבנתי) של השיר הגדול הזה. למישהו יש? או יש מושג איפה אני יכול להשיג? ניסיתי כבר בכמה מנועי MP3 ולא הצלחתי, ואני חייב להשיג את זה. יש מישהו?

אייל_18

New member
טוב, נו...

אני שמעתי אותו בחנות XXX ! באמת... בוא נהיה קטנוניים עכשיו. מה הכוונה בלא לסלוח לגויים? היהודים גם לא בדיוק טרחו להצביע לשיר הזה. המשפט "הטעם שלהם בשירים שווה לאפס" יכול להתייחס גם לישראלים בדיוק באותה מידה; אם אני לא טועה, אפילו ישראל נתנה לאסטוניה יותר נקודות מאשר ליוונים.

Yaniv-DC

New member
2 דברים לי

1. אייל - הטעם הישראלי הוכח כשווה לאפס עם מתן 12 הנקודות (שהיו שוות איזה מיליון ושבע עם השיטה המוזרה) ל"אין דבר". 2. יניב - אם תשמע את השיר היווני בגרסת האולפן, ומייד אח"כ תשים את גירסת ההופעה, תשים לב להבדל הע-צ-ו-ם בין שתי הגרסאות, ותבין אולי למה היא לא זכתה. מה שכן, לא משנה מה, אסטוניה לא הייתה ראוייה לזכייה.

יניב1

New member
אז אתה טועה ובגדול, ואם כן להיות

קטנוניים, אז ישראל נתנה לשיר היווני 10 נקודות כשלאסטוניה "רק" 6. הדוז פואה´ שלנו הלך לספרדי נוסח אנריקה איגלסיאס עם ה"דימה" שלו. ככה שכן בחרנו להצביע לשיר היווני - ובגדול. וחבל, כמה שחבל שהוא לא ניצח. היה מגיע ליוון לארח את התחרות אצלם באתונה. נראה מה הם יביאו השנה...

למעלה