מחפשת..

SmellyOne

New member
../images/Emo53.gif מחפשת..

ג'אז/בלוז ישן שמשלב גיטרה קלאסית ורצוי בלי שירה.. אם תוכלו להמליץ גם על דיסקים.. אני אקפץ לאילת בשמחה וארכוש אותם
אם מישהו מכיר את הסרט "מתוק ומרושע" של וודי אלן - המוזיקה שמופיעה בסרט די הרבה..

FABER

New member
נסי למצוא את robert johnson

אומנם זה עם שירה אבל זה עונה לקריטריונים האחרים או elmore james

adiluz

New member
../images/Emo79.gifאולי

יש גיטריסט בשם ג'נגו רינהרט הוא לא מנגן בגיטרה קלאסית אבל הוא מדהים הוא משנות ה-40-50 אם אני לא טועה. לא ראיתי את הסרט הספציפי הזה של וודי אלן אבל יש עוד 3 גיטריסטים לא ישנים אבל מצוינייייים!: אל דימיולה, ג'ון מקלפלין, ופאקו דלוצ'יה al dimeola john mclaughlin paco delucia כל אחד בניפרד הוא תותח, אבל ביחד..."friday night in san francisco" ככה נקרא הדיסק ומי שלא נהנה ממנו הוא חוטא! סתם.מקווה שעזרתי גם אם לא קלעתי בדיוק... תגידי לי (תכתבי)אם אהבת ואם לא ואולי יהיו לי עוד המלצות.

FABER

New member
עוד דיסק מצויין של השלישייה

הוא passion grace & fire נסי למצוא גם את muddy waters-his best 1947-19... או willie dixon-the chess box וכמובן john-lee hooker עליו השלום בדיסק שנקרא burnin' hell כמעט וניתן לייחס להם את התואר -אבות הבלוז

SmellyOne

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

שמעתי את ההצעות שלכם ואהבתי את הרוב, אבל זה לא בדיוק הסגנון שהתכוונתי.. חיפשתי את הפסקול של הסרט ו- מצאתי. מישהו שמע על Emmet Ray..? זה שם הדמות שמשחקת בסרט ומסתבר שזה גם נגן אמיתי (?) זה הסגנון, בכל אופן, שאני מחפשת.. תודה לכם שוב..

SmellyOne

New member
מממ..

אני מאשימה את אנשי קאזה הארורים. בכל מקרה.. אתה יודע איך קוראים לנגן האמיתי?..

mickeym

New member
Django Reindhart

הסיפור על אמט ריי הוא סיפור פיקטיבי שהגה וודי אלן (וגילם בצורה גדולה שון פן). לקטעי המוזיקה הוא השתמש בקטעים של דיאנגו ריינהרט הגדול. אגב, וודי הוא חובב ג'אז ידוע ומשלב מוזיקה מעולה בכל סרטיו (שגם אותם אני אוהב
) מיקי

indifferent

New member
כן, גם...

...אני ראיתי את הסרט הזה, נחמד. קודם כל תנסי את Earl Klugh-אחד הגיטריסטים האהובים עלי והוא מנגן רק על קלאסית. על השלישיה הבאה -Al Di Meola/Paco De Lucia/mcLaughlin כבר המליצו אבל אני חייב להמליץ עליהם שוב, הרכב מעולה. לפי דעתי אין עוד הרבה נגני ג'אז שמנגנים על קלאסית אבל יש כמה שמנגנים על אקוסטית בנוסף להיותם נגני גיטרה חשמלית, אם זה מעניין אותך - Lee Ritenour, Metheny.

zivayalon

New member
Al DiMeola, Paco De Lucia & John M

הוציאו יחד ולחוד אין ספור של יצירות גאז לגיטרה קלסית, בוסות וכו. שלושתם מדהימים וכמובן כל אחד לחוד. את יכולה לקנות בכ-40 ש"ח בחנויות בארץ את: Friday night in san-francico

indifferent

New member
יש להם...

...גם את GUITAR TRIO ו- PASSION, GRACE & FIRE(או להפך, אני כבר לא זוכר).

bobbb

New member
מקווה שאוכל לעזור

לפניי שנים הגיעו לידי 2 קסטות נדירות של גיטריסט יהודי ממוצא רוסי בשם אלכסנדר ויניצקי שהיגר לפולין בתקופת הקומוניזם. קלטת אחת נשארה לי מוקלטת והשנייה נהרסה על ידי הטייפ הרשע שנפח את נשמתו ביחד עם הריסת הקסטה האומללה. אבל היה משהו אנמי בהקלטות שלו כי הוא הקליט את הגיטרה לבד, לבד והייתה תחושה קצת חסרה בחלק מהקטעים. לגביי הסרט של וודי אלן קניתי לפניי איזה 4 שנים ביוניברס קלאב בנתניה(תוך כדי עשיית קניות) דיסק כפול(40 קטעים) של גנגו ריינהרט שמנגן לחלוטין בסגנון המוזיקה בסרט. בערוץ מוזיק שבינתיים השתנה למזו הייתה הופעה של הרכב שמנסה לשחזר את סגנון הנגינה של אז ואם את שואלת אותי הם אף עלו על המקור(גם הם היו פולנים או משהו). יש לי עניין במוסיקה הזו כי גם אני מלחין מוסיקה כזו אבל אנחנו חיים בעולם מסחרי כך שספק אם אזכה לפרסם חלק ממה שכתבתי. האזנה נעימה...

למעלה