מחפשת רעיונות.

חגיתית

New member
../images/Emo53.gifמחפשת רעיונות.

אני צריכה לעשות פרוייקט גמר בעיצוב והנושא שבחרתי זה ארבעת היסודות- אדמה אש מים ואויר, אני צריכה רעיונות לעבודה שתמצה את הנושא בצורה הכי טובה. אם יש למישהו רעיונות בשבילי- אני מאוד אשמח! תודה!

למצוא את הפואנטה

שלום לך, כעת,לאחר שמצאת את הנושא שמעניין אותך,והרי משהו ברצף המילים הללו יצר בך איזשהו רגש,עלייך למצוא את הקונספט לפרוייקט. קונספט משמעותו המילולית:תפישה כללית,השקפה מסויימת בעניין או בנושא מסויים.הקונספט יכוון אותך למוצר הנכון שעליו תוכלי להתחיל לעבוד.עד אז ,זהו רצף מילים,שאפשר על פיו לעצב כל דבר ,ואח"כ למצוא לו קונספט... מה שלא נכון ולא מומלץ לעשות.אם את רוצה פרוייקט גמר מוצלח,תחשבי על קונספט חזק,שיוביל אותך למשהו מעניין וחדשני,אחרת מה הטעם בפרוייקט גמר...עוד כסא,פחות כסא -תבדקי איך את כמעצבת,מסוגלת להשפיע ולו במעט על הסביבה.אשמח לשמוע פרטים בהמשך.חזרי לכאן עם הקונספט,שיהיה יותר בשר... בהצלחה, יפעת

א כעבת

New member
תומכת בדבריו של קודמי. אולי כדאי

שהקונספט יהיה לדוגמא: השלום-ישראל ושכנותיה ואז לשלב את המוטיבים שציינת קודם אל תוך הקונספט (לדוגמא, מוטיב האדמה ,האש, המים כל זה לא חסר בסכסוך הישראלי פלסטיני.

לא חשוב ה"מה" אלא ה"איך".

נניח שתקחי את הקונספט הזה,שהציעה לך א, המאבק במזה"ת,כעת חברי את זה לאובייקט כלשהו,שהרי זה המוצר הסופי אותו את מחפשת... לא חשוב מה תחליטי לקחת אלא איך תיישמי עליו את הקונספט. למשל מזה אפשר לצאת ל"כיסא לפשרות",איך יבואו לידי ביטוי ארבעת היסודות שציינת במוצר זה...אפשר לגרום לאנשים שיושבים עליו לשבת בצורה מסויימת שמקרבת בין אנשים וכד´...ספרי לנו איך את מתקדמת יפעת

היי חגיגית

ממעט מחשבה על הרעיון שלך עולה אצלי גם כיוון של איכות הסביבה או מיחזור ואולי גם תהליך זרימה שמראה את הכח הטמון בכל אחד מיסודות אלה..מעין תהליך שרשרת שמופעל העזרת הכוחות הללא,אולי זה יותר טכני ופחות עיצובי אבל תנסי לשלב בין השניים... אשמח לעזור בעתיד

bis fd

New member
עיצוב של מה?

מה אומרים לך המילים האלה ? מה הם עושים לך? אסוצייציות אני אישית חושבת על הבריאה. בהצלחה

חגיתית

New member
תודה לכווווווולם../images/Emo39.gif

עזרתם לי לפתח את כיוון המחשבה. תודה. אני אשמח לשמוע עוד רעיונות, וכמובן אעדכן אתכם בתהליך. המון תודה...

אוקה

New member
הרעיון שלי../images/Emo26.gif

ישר שקראתי את ההודעה עלה לי רעיון של מזלות, יש מזלות אדמה אש וכו´ אז אולי תוכלי לעשות משהו בתחום הזהץץץ

למעלה