מחפשת מסעדה...

Blueberry Kiss

New member
../images/Emo53.gif מחפשת מסעדה...

לפני שנה בערך קראתי המלצה על מסעדה שממש מצאה חן בעייני אבל שכחתי את שמה. אני זוכרת שזו מסעדה יקרה שנמצאת בבית כלשהו במושב\קיבוץ (לא עיר גדולה) באזור המרכז. זכור לי במעומעם שזה ליד רחובות. מדובר על מסעדה ממש יקרה ומושקעת. אם אני לא טועה- פעם היה שם איזשהו סוג של מוזיאון\בית של דמות הסטורית (וזה לא אלנבי). אני זוכרת שכשנכנסתי לאתר של המסעדה התפריט היה מאד מתוחכם- מנות מאד לא רגילות ומורכבות מאד ומחירים היו בהתאם. באותה פעם החלטנו לא ללכת והשם פשוט פרח מזכרוני אבל עכשיו מתקרב ארוע חשוב וחשבנו ללכת לשם, רק שאת השם שכחנו. אגב, אם אני זוכרת נכון זה היה בית עם כמה קומות שעשוי מאבן (ממש "בית של פעם"). אשמח לעזרה. תודה.

גסטרו

New member
רק כתית עונה לרב הדרישות

היא תפתח בקרוב מחדש בבית אבן לא פחות יפה בתל אביב .

Blueberry Kiss

New member
יואו, זה זה! המון תודה ../images/Emo13.gif

זה בהחלט כתית. אז הם סגורים עכשיו? הם לא פתוחים בשום מקום? לא בתל אביב ולא ב"בית אבן" ? (שהבנתי בפורום אחר שזה בנצר סירני).

גסטרו

New member
במקום בו שכנו נפתחה חוות אלנבי

והשף הוא אלי מזרחי אחד מהצמד שהפעיל את כתית. יש להם תפריט ב REST , נראה טוב אבל לא אנין ומורכב כתית עם מאיר אדוני אמורה להפתח בקרוב מאד כך אומרים יודעי דבר שאני לא נמנית עליהם. כדאי לכם לחכות.

Blueberry Kiss

New member
תודה רבה ( ושאלה על "קלואליס").

ראיתי את חוות אלנבי עוד קודם ובגלל זה הייתי בטוחה שהמסעדה שאני מחפשת לא קשורה באלנבי (כי ראיתי שהתפריט לא כמו שזכרתי). לא תארתי לעצמי שהם עברו משם פשוט. כנראה שלארוע נצטרך "להסתפק " בקלואליס. מישהו יודע כמה זמן מראש צריך להזמין שם מקום? יום? יומיים? יותר ?באותו יום בבוקר? מדובר על ערב של יום חול.

לדעתי

רוב הלחץ שם זה בצהריים, אבל תלוי כמה אתם, בכל אופן אם מעט תזמיני איזה יומיים קודם ליתר בטחון

למעלה