מופיע לי flash pro

e-magine

New member
../images/Emo53.gif מופיע לי flash pro

הבוקר מצאתי את ה IIIx שלי מת החלפתי סוללות, והתחלתי לעשות hotsinc. הוא נתקע פעמיים באמצע והופיע לי מין מסך אפור מטושטש. חשבתי שהסוללות לא בסדר ושוב החלפתי, ועכשיו הפאלם תקוע ומופיע לי מסך בו כתוב flash pro ומתחת לזה, reformatting flash drive ומתחת לזה מצד שמאל 106 ומצד ימין 20 מה לעשות? בבקשה תעזרו לי דחוף!

e-magine

New member
אז ככה, ניסיתי גם הארד ריסט

אחרי איזה 20 סופט ריסט ואיזה 20 הוט ריסט ואיזה 20 הארד ריסט שלא הצליחו, הפאלם עדיין תקוע, במסך הפתיחה. היש מה לעשות לפני שאני פונה לכלנית?

eff7

New member
נסה גם flashpro reset

שהוא ריסט ביחד עם לחיצה על לחצן ה-memo בתגובה אתה אמור לקבל אפשרות לפרמט את הפלאש ולחזור למצב נקי לחלוטין ייתכן שזהו בעצם המצב שאליו אתה מגיע. האם המספרים מתקדמים?

e-magine

New member
המספרים לא התקדמו

אגב, מהז´תומרת נקי לחלוטין? בלי תוכנות אפליקציות היסוד?

eff7

New member
רק עם מערכת ההפעלה והתוכנות

הבסיסיות - כפי שיצא משערי המפעל. ללא תוכנות שנצרבו לפלאש לאחר מכן בעזרת פלאשפרו (כמו עברית אולי)

eff7

New member
לא שונה כל כך מהארד ריסט

אלא שמבטל גם השפעות פלאשפרו...

e-magine

New member
לא עובד, שאלה נוספת

הפאלם שלי נרכש מכלנית וכבר לא באחריות. ביררתי את שעות הפעולה של מעבדת כלנית והן די מצומצמות. בהתחשב בכך שאני גר איזה 100 ק"מ מת"א, ולא ממש בא לי לשלוח את הפאלם שלי בשליחים, לנסוע לשם זה אומר לבזבז חצי יום עבודה ובהנחה שיהיה עלי להשאיר שם את האוצר ולחזור, עוד חצי יום עבודה. האם יש לי אלטרנטיבה, האם קיימות מעבדות לפאלם באזור חיפה?

eliram

New member
נסה להריץ תוכנת עדכון למערכת ההפעלה

של הפאלם (ניתן להוריד את העדכון לגרסת 3.3 של PALMOS בחינם מאתר פאלם) העדכון צורב מחדש את מערכת ההפעלה על הפאלם, ולוקח זמן-מה. (כמובן שעליך לגבות את ספרית C:\PALM שלך קודם) אחר-כך תוכל לבצע שינויים ועדכונים

למעלה