מה לעשות????

דנה1991

New member
../images/Emo53.gifמה לעשות????

אני מרגישה שהחברה הטובה היחידה שיש לי מתרחקת ממני! זה כאילו הקשר נותק לחלוטין!!! אנחנו בקושי מדברות..ולא כמו פעם! אני מרגישה בדיבור שלה משהו שונה , כאילו היא רוצה להתרחק ממני כמה שיותר!! מה אני אעשה?! אני לא רוצה לאבד אותה!!! דנה.

luna31

New member
היי מאמי

תראי אני לא חושבת שתוכלי להסתיר את העובדה שאת מגמגמת מניסיון אני חיילת מגמגמת ואני מרגישה השפלה כי אני לא יכולה לשמור לבד במגדלים רק עם מישהו לידי מחשש שאם במצב אמת אני לא אוכל להגיד אם יש חדירה לבסיס או אשני רואה אדם חשוד וכן הייתי מיועדת לקורס קצינים ייעודי אבל לא עברתי בגלל שאני מגמגמת ... אני רוצה לומר לך שקשה להיות חייל מגמגמם כי .... אני מספרת לך את ההרגשה שלי מורידים ממך מהערך שלך ממה שאת באמת שווה ואני שווה הרבה רק פגם קטן מנע ממני להיות קצינה בצה"ל ניסיתי להיתאבד בתיכון כי לא רציתי להיות חיילת מגמגמת כי אני יודעת מה זה

dudu2873

New member
שאלת אותה את השאלה..האם זה בגלל הגמגום..?

חברות זה בלי תנאים ככה תגידי לה..ככה אני לטוב ולרע רק שיש בעיה קטנה {גמגום} שלא צריכה להשפיע על החברות בנינו.. אם התשובה תיהיה כן שזה בגלל הגמגום שלך היא לא שווה להיות חברה שלך... אני בטוח שיש לך הרבה דברים אחרים מעבר לגמגום חבל רק שהחברה שלך לא רואה את זה... שבת שלום לך ולכולם...

דנה1991

New member
לא יכול להיות..

היא חברה שלי מכיתה ג' !! כל הזמן היינו ביחד..אני לא מאמינה שהיא מרוחקת בגלל הגמגום..אבל עכשיו שאני חושבת על זה..יכול להיות בגלל שאני לא מתקשרת "ולא מתעניינת" אז גם היא לא מתקשרת..אוףף

דנה יקרה ../images/Emo13.gif

זה נורא כואב לאבד חברה קרובה, לדעתי האישית לחבר/ה טוב/ה יש ערך שאי אפשר למדוד. מה שאני מציע לך לעשות זה לחשוב האם היא באמת מתרחקת ממך. אם התשובה חיובית תשאלי את עצמך למה היא מתרחקת ממך. האם רק היא מתרחקת ממך או שאולי גם את מתרחקת ממנה? שמירה על קשר זה דבר הדדי, שני הצדדים צריכים לשתף פעולה ולתרום לשמירת הקשר. אני מציע שתדברי איתה על זה ותשאלי אותה למה היא מתרחקת ממך. לב.

למעלה