למי יש 10D ?1Ds?

../images/Emo53.gifלמי יש 10D ?1Ds?

שלום אנשים יקרים. אם מישהו מוכן לעשות בשבילי ניסוי קטן, אני מאוד אשמח לדעת את התשובה. א. לפרק את העדשה מהמצלמה. ב. לנסות למדוד אור במוד Aperture Priority. (לכוון למשהו כהה, למשהו בהיר, לראות אם המצלמה מחשבת מהירות תריס). ג. לספר לי אם זה הצליח
. אני כמובן אשמח לשמוע מבעלי SLR נוספות מה יצא להם, אבל אני מעונין ספציפית בדגמים שבנושא. תודה רבה. בן

arnond

New member
אין לי DSLR

אבל נראה לי שהניסוי יכשל. אם אין למצלמה עדשה, אז המצלמה לא תוכל לחשב מהירות תריס כי אין לה מידע על גודל הצמצם. והרי ידוע לחישוב החשיפה דורש גודל צמצם ומהירות תריס. אבל מה אני יודע ? אולי זה כן יעבוד. מעניין....

ב- 300D זה עובד, ואמרו לי שגם ב 30D

אני מתעניין בדגמים היותר חדשים ורציניים. לא בשביל עצמי. בשביל חבר.

זה אמור לבדוק

אם אפשר למדוד אור גם כשאין עדשת EF מחוברת. תקרא לזה "עדשה טפשה". ראית את הלינק לעדשת PINHOLE שעשויה ממכסה פלסטיק ששמו פה לא מזמן? אז משהו כזה. בן.

ת ו מ ס1

New member
חשבתי שאתה רוצה לבדוק

את עמידות מצלמות הקנון לאבק. הרי ידוע שכאשר ה Cmos טעון (מצלמה פתוחה) ואין עדשה הוא מתמלא באבק יותר מהר. אתה לא סוכן של ה Swabs האלה שעולים הון
? תומס

ת ו מ ס1

New member
מה הקשר ?

כל הסיפור של האבק הוא בגלל הורדת העדשה, אף אחד לא חמוק מספיק גם לפתוח את הטריס (אלה לניקוי ה Cmos). תומס

המון תודה.

אני מניח, באינדוקציה, שאם זה עובד על כל הדיגיטליות האחרות שלהם, אין סיבה שזה לא יעבוד על ה - 1DS. אבל אם מישהו יכול לבדוק / מכיר מישהו שיש לו ומוכן לבדוק, זה יהיה מעולה.

למעלה