למבולבלת

רחלי*

New member
../images/Emo53.gif למבולבלת

חברות אני זקוקה לעזרה .כרגגגגיל המחזור הרשע הגיע ואנחנו מתחילים מחדש.זה נראה משפט של מילים אבל כמה רגשות עמוקים הוא טומן בתוכו... החודש פעם אחרונה איקקולמין בתוספת פרמריל בשביל הרירית הדפוקה שלי. הבעיה היא ששכחתי לשאול הרופא מתי לקחת הפרמריל. בחודשים הקודמים לקחתי ביומיים הראשונים של המחזור אבל זה לא היה בשביל הרירית אלא לחדחות הביוץ , והחודש אני לא יודעת מה לעשות . אני לא יכולה להשיג הרופא ולא השגתי קודם כי ניסיתי לחיות באשליה שלא נצטרך טיפול חדש כי הכל יהיה טוב...... ואולי אי פעם יהיה טוב... מי יודע מה מתוכנן לנו ומתי וכמה. עזבו אני פשוט בבאסה החודשית- מחר יהיה טוב יותר- נקווה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לצערי מנסיונכם.

עמית@

New member
רחלי- אין ברירה ועלייך לנסות

להשיג את הרופא, שמכיר אותך ואת גופך- אף אחת מאיתנו לא יכולה להגיד לך מתי לקחת ומה. אני מקווה שאחרות יוכלו לתת לך מושג כלשהוא אבל לגבייך ספציפית- רק רופא

תחשבי חיובי...

עזבי מה שהיה, תתרכזי במה שיהיה. המחזור החדש (והרשע) הגיע אבל איתו הגיעה גם הזדמנות חדשה. תחשבי רק על מה שיהיה (ולא על מה שהיה), תהיי אופטימית ו... קדימה לעבודה...
שיהיה בהצלחה ושנזכה לראות את נועם מכניסה עבורך הודעת קולולולולו בקרוב! שני נ.ב- בקשר לכדורים גם אני מציעה שתדברי עם הרופא בהקדם.

רחלי*

New member
בכל זאת....

אני עדיין מנסה לתפוס הרופא כנראה בחופש. בכל זאת אם יש משהי שלוקחת´לקחה אקקולמין ופרמריל אשמח לדעת מתי ןלקחה הפרמריל יחד עם האקקולומים או בימים הראשונים של המחזור.???

למעלה