לגבי תשובתה המזלזלת של עפרונית../images/Emo46.gif
לעפרונית ולכולם. כמו כולם פה גם אני הייתי רוצה לעזור ועצוב לי שילדים שעברו חויות קשות כמו שהיא תיארה ישארו בלי מצרכים בסיסיים. נראה לי לגיטימי לשאול, איך קרה שנשארתם עם 500 ש"ח לשלושה שבועות ופתאום צריך גיוס תרומות .זה מדאיג אותי ועצוב לי, ולכן שאלתי את עפרונית. אם תקראו את השרשור, תראו שלא עלה בדעתה לענות על השאלה. רק הודעה מזלזלת ו-סלחו לי- דבילית משהו: "'צטערת". צ'טערת? על מה? עפרונית באה לפורום, העלתה בקשה לתרומה תוך ציון העובדה שמדובר בעזרה לילדים מרקע קשה. ומייד, כמו שצריך וראוי, זכתה בהתגייסות כוללת שרק הפורום המדהים הזה מסוגל לה: איסוף חפצים, מצרכים, כסף, משלוחים ושליחים מכל רחבי הארץ, וגם אני שמחתי להיות ביניהם. שאלתי אותה שאלה הגיונית ולגיטימית. אולי זו שאלה אישית, אבל היא לא פנתה כאן כ"עפרונית שנקלעה למצוקה" .במקרה כזה לא הייתי מעלה על דעתי לשאול שאלות. צריכה? תקבל. אבל עפםרונית פנתה כאן כאחראית על ילדים וסיפרה לנו על הרקע הקשה שלהם כדי שנעזור, וכך קרה. אז אני חושבת שלגיטימי לשאול אותה איך ילדים, שנתונים באחריותה, וכבר בגדו בהם פעם בבית המקורי שלהם, הגיעו למצב שצריך תרומות מזון עבורם. שלא תבינו לא נכון- בכל מקרה הייתי מנסה לעזור, הרי הילדים לא אשמים. אני עדיין מסתובבת ברחבי העיר לאסוף תרומות שנשלחות אל עפרונית מחברות פורום הנקה הנחמדות, אבל אני חייבת לציין שלא בכייף. בבעסה. כי ההתנהגות שלה החדירה בי ספק , נתנה לי הרגשה שאולי היא מנצלת לרעה את הפורום הזה ובעיקר את הרקע של הילדים, שכל אדם שלב בחזהו היה שמח לעזור להם.