לילדים

../images/Emo124.gifאפשר ועוד אייך אפשר

קודם כל אני עסוקה עם הארוע של יום שלישי ואחריו אני נוסעת לחופשה אבל משהו כאן מוכן להרים את הכפפה ולארגן אפשר בהחלט לאסוף מזון יבש וצרכי היגיינה ולהעביר אליהם, מי מוכן לרכז את זה אצלו? אם לא יהיה אחד כזה אני ביום ראשון הבא אקח את זה עלי. פנינה

../images/Emo53.gif לילדים

שלי - משפחתון, בפנימייה. אספר קצת על הפנימייה שבה אני עובדת למי שלא מכירה: זו פנימייה ובה מתגורר זוג עם משפחתו ועוד 10-11 ילדים המגיעים ממצוקות קשות כמו: התעללות פיזית/מינית, הורים מכורים לסמים, ילדים מוכים ועוד סיפורים קשים, אנחנו כאן מנסים להיות להם לבית ולספק את צורכיהם הרגשיים והפיזיים עד כמה שניתן. המצב הכלכלי גם בפנימייה לא טוב, אני פונה אליכם כאם בית ולא כנציגה של הפנימייה כולה, המשפחתון שלי עבר טלטלות רבות השנה: התעללות מינית, פיזית וכעת הודענו להם שאנחנו עוזבים וחלקם קיבלו את זה קשה, המצב שלנו במרכולית המקום בו אנו קונים מוצרי מזון, ניקוי, שמפו, משחות שיניים, חטיפים וכו' לא טוב נותרנו עם 500 ש"ח לשלושה שבועות. כאן אני פונה אליכם לנסות לארגן לילדי המשפחתון תרומה של מזון, חטיפים כל מה שאפשר אנחנו נודה לכם מאוד, הכפר מתקיים ברובו מתרומות, אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין. המון תודה למי שהגיע עד כאן.

dusa

New member
אני מוכנה לאסוף ולנסוע להביא להם

אני בחיפה, השאלה היא מי יאסוף במרכז, וכיצד זה יגיע אלי....

נירה63

New member
בלי קשר יש לי למסור כמה דברים

1. יש לי מנורת הלוגן לסלון, רק לקחת ולתת למי שצריך. 2. סיר לחץ חדש חדש, אני לא משתמשת וסתם שוכב לי בארון. מי שזקוק בבקשה.

ביום ה' אני בכרמיאל, אשמח!!

נוסעת ל(איזור) כרמיאל ביום חמישי הבא. אני גרה בחולון, כך שאוכל לרכז אצלי (ואולי גם לבוא לקחת ) דברים משלי+ מה שאנשים פה יתרמו, ולהביא למשפחתון במהלך הסופ"ש. אז מי שיש לו מה לתת- מוזמן ליצור איתי קשר במסרים ואני אתן פרטים יש לי גם נציגות באיזור הצפון -ראש פינה אז ניתן יהיה גם לרכז שם.

רעיון נוסף שעלה בפורום הנקה../images/Emo62.gif

לבצע קנייה דרך האתר של גמבו והם עושים את המשלוח המון תודה לכולם

../images/Emo124.gif../images/Emo92.gif

אם מישהו מעביר לעפרונית דברי מזון וחומרי נקיון - בבקשה תעדכנו אותי מה העברתם - אנחנו אוספות כסף לקניה גדולה ואני לא רוצה שתהיה כפילות מיותרת במוצרים.

../images/Emo10.gif יש לנו בעיה גדולה

יש תרומות מהמרכז אך אני לא יודעת איך ניתן יהיה להעבירם אלינו לצפון, מישהי יכולה לעזור?

עד ה-30 ליוני הילדים כאן

מרכז יש כמה שמוכנים לתרום צריך למצוא מישהו שירכז את העניין אחת מליד נתניה והשנייה עדיין לא אמרה מהיכן היא ובצפון - לכרמיאל

עפרונית, לא ברור לי

אני מבינה שאת מאד רוצה שהתרומות יגיעו בשלום. אבל לו היית קוראת את השרשור היית רואה שאני כתבתי בדיוק מאיפה אני ומתי אני באה, ושאשמח לרכז את זה. ושאלה- איך זה ייתכן שכפר כזה מממן ילדים בסכום של 500 ש"ח לשלושה שבועות? זה נשמע לי שערורייתי.

לגבי תשובתה המזלזלת של עפרונית../images/Emo46.gif

לעפרונית ולכולם. כמו כולם פה גם אני הייתי רוצה לעזור ועצוב לי שילדים שעברו חויות קשות כמו שהיא תיארה ישארו בלי מצרכים בסיסיים. נראה לי לגיטימי לשאול, איך קרה שנשארתם עם 500 ש"ח לשלושה שבועות ופתאום צריך גיוס תרומות .זה מדאיג אותי ועצוב לי, ולכן שאלתי את עפרונית. אם תקראו את השרשור, תראו שלא עלה בדעתה לענות על השאלה. רק הודעה מזלזלת ו-סלחו לי- דבילית משהו: "'צטערת". צ'טערת? על מה? עפרונית באה לפורום, העלתה בקשה לתרומה תוך ציון העובדה שמדובר בעזרה לילדים מרקע קשה. ומייד, כמו שצריך וראוי, זכתה בהתגייסות כוללת שרק הפורום המדהים הזה מסוגל לה: איסוף חפצים, מצרכים, כסף, משלוחים ושליחים מכל רחבי הארץ, וגם אני שמחתי להיות ביניהם. שאלתי אותה שאלה הגיונית ולגיטימית. אולי זו שאלה אישית, אבל היא לא פנתה כאן כ"עפרונית שנקלעה למצוקה" .במקרה כזה לא הייתי מעלה על דעתי לשאול שאלות. צריכה? תקבל. אבל עפםרונית פנתה כאן כאחראית על ילדים וסיפרה לנו על הרקע הקשה שלהם כדי שנעזור, וכך קרה. אז אני חושבת שלגיטימי לשאול אותה איך ילדים, שנתונים באחריותה, וכבר בגדו בהם פעם בבית המקורי שלהם, הגיעו למצב שצריך תרומות מזון עבורם. שלא תבינו לא נכון- בכל מקרה הייתי מנסה לעזור, הרי הילדים לא אשמים. אני עדיין מסתובבת ברחבי העיר לאסוף תרומות שנשלחות אל עפרונית מחברות פורום הנקה הנחמדות, אבל אני חייבת לציין שלא בכייף. בבעסה. כי ההתנהגות שלה החדירה בי ספק , נתנה לי הרגשה שאולי היא מנצלת לרעה את הפורום הזה ובעיקר את הרקע של הילדים, שכל אדם שלב בחזהו היה שמח לעזור להם.

niritcat

New member
זה שנעלבת, או שקשה לך לעזור

במקרה הזה, זאת הבעיה שלך. אם רצית הבהרה לתגובה של עפרונית, כל מה שצריך היה זה לבקש, ולא לפרוץ בהתקפה מעליבה.

dusa

New member
חבר'ה ביום חמישי אני נוסעת צפונה

ועוברת בכרמיאל. אם מישהי רוצה להעביר אלי, אני גרה בחיפה

dusa

New member
וכשאני חושבת על זה, אוספת אותי

חברה מרחובות, כך שאולי זה יהיה פיתרון, אדבר איתה.

למעלה