להפסיק הנקה?

קיילי17

New member
../images/Emo53.gifלהפסיק הנקה?

הדמום מהלידה לא הפסיק כבר 8 שבועות והרופא אומר שזה תגובה של הגוף שלי להנקה.הוא ממליץ להפסיק כי אין פתרון אחר ולדעתו כל עוד אניק ישאר דמום. מה לעשות? למשהיא היה כזה מקרה? דחוף! ותודה מראש.

1טלטלים

New member
נשמע לי מוזר ....

תשקלי לדבר עם יועצת הנקה מוסמכת בנוסף...מלבד זה אני דיממתי כ 8 שבועות (אפילו קצת יותר ) ולא חשבתי לרגע שזה בגלל ההנקה...נשמע ממש מוזר ,,,חייב בדיקה עם יועצת הנקה מוסמכת ואולי חוות דעת נוספת של רופא נשים/מיילד.

smintzer

New member
אפשר להשתמש בתמצית תה ילקוט הרועים

לי זה עוזר. גם שמקבלים מחזור. מה לעשות, יש נשים שהדימום נמשך גם 3 חודשים...

1טלטלים

New member
עשיתי קצת מחקר

והנה מה מצאתי ...תקראי בעיון רב!ושוב,ממליצה בחום לדבר עם איש מקצוע נוסף . תעדכני, אמא של טל

קיילי17

New member
המון תודות על העזרה

אבל כתוב שזה לא מתאים למיניקות.האם זה נכון?

1טלטלים

New member
אמת זה מקום היחיד שראיתי

שכתוב בו שילקוט הרועים לא מתאים למיניקות ומצד שני יש את תשובתה של SMINTZER שלמיטב ידיעתי היא מניקה...צריך לברר לעומק אולי אצל איש מקצוע אשר עוסק בכל הקשור לרפואה האלטרנטיבית.תנסי לברר ! תעדכני בהקדם , אמא של טל

1טלטלים

New member
לצערי הרב ...כבר לא

טל נגמלה לפני חצי שנה (הייתה בת שנה +3/4 חוד'). אמא של טל

smintzer

New member
אני מניקה וגם הפעם (ילד שלישי)

אני משתמשת בתמצית ילקוט הרועים. גם לאחר הלידה כדי "לסיים" את הדימום, וגם במהלך המחזור. וכמובן כשהנקתי... נדמה לי שכבר כתבתי, אבל דימום יכול גם להימשך שלושה חודשים לאחר לידה... בהצלחה!!! ולא הייתי מפסיקה להניק בגלל זה. זה דימום חזק או כתמים??

קיילי17

New member
../images/Emo13.gifתודה לכולכן-ומעדכנת

כבר כמה ימים שאין סימןלדימום...מקווה שזה סופי!ושההנקה גם תפסיק את המחזור לכמה זמן.הלןאי.

למעלה