יש לי שאלה!!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo53.gifיש לי שאלה!!!

איפה אפשר להוריד סרטים ופרקים של dbz ??? <הכוונה מאיזה אתר...>

matan 18

New member
למה פאן

אף פעם ל הופכת לספור סאיינית? זה בגלל שהיא אישה נכון?! אני אומר לכם גיזענות קודם מר פופו ועכשיו זה.

sapir tech1

New member
פאן לא הופכת בגלל שהיא רבע סאיינית

מה שיכול להיות שהיא יכולה להפוך לס"ס 1... גם ברה.. היא יכולה להפוך לס"ס 2

FireZeroX

New member
HELL NO!!!

אפילו שזה שוביניסטי, זה בגלל שהיא בת. זה לא ממש בגלל שהיא לא חזקה מספיק, כי היא היתה די חזקה. הוכחה שזה לא בגלל שהיא רבע סאייאנית: הנכדים שלה ושל טראנקס (גוקו ג'וניור ווג'יטה ג'וניור) יכלו להפוך לססג1 אף על פי שהם שש עשרית סאייאנים. עכשיו תנסו להוכיח שלא! (?)

matan 18

New member
אותי מעניין לדעת

איך הגעת לזה שהם שש עשירית סאיינים! ועוד דבר אפילו יותר גרוע, למה הבת של וג'יטה בכלל לא נלחמת? הבת של נסיך כל הסאיינים גזע הלוחמים הגדולים של הגלקסיה, לא למדה להילחם??? אפסורד לא?

gokussj2

New member
יוצרי ג'יטי היו עשסוקים בלעשות אותה

משוגעת על קניות , והוא צודק לגבי שש עשרית סאיינים , גוהן הוא חצי ,לכן פאן היא רבע זה ידוע כמובן הבן או הבן שלה שלא ידועים בסידרה הוא\היא שמינת סייאני\ת וגוקו ג'וניור הנכד הוא שש עשרית סאייני וכן הוא יכול להפוך לסופר סייאן מה שאומר - גזענות

Brolly

New member
הממממ, למרות שתחשבו על זה

הנה עוד סיבה למה אין אישה סופר סאיין ס"ס זה דבר די מצ'ואיסטי כשהם הופכים למצב הזה הם נעשים יותר שחצנים ועוד דבר שלא מאפיין נשי במיוחד, השרירים שלהם מתנפחים תדמיינו לעצמכם בחורה שהשיער שלה הופך לצהוב והשרירים שלה מתנפחים....

matan 18

New member
גזענות???

אני לא יודע מה איתך אבל בפעם האחרונה שאני בדקתי בנות הן אותו גזע כמו הבנים. אולי את מכיר נשים מגזעים אחרים... אני לא. אולי התכוונת לשובניזם? זה יותר הגיוני. :)

orissj4

New member
שישית סייאנית

שש עשריות זה שש לחלק לעשר שזה יותר מחצי סאיין

FireZeroX

New member
אתה רוצה עץ משפחה?

גוקו ג'וניור בת אדם + בן של פאן וטראנקס בן אדם + בת אדם | פאן + טראנקס בן אדם + בת אדם | בן אדם + בת אדם | בת אדם (וידל) + גוהאן | סאייאן מלא (וג'י) + בת אדם (בולמה) בן אדם + בת אדם | בן אדם + בת אדם | בן אדם + בת אדם | בן אדם + בת אדם | בן אדם (הרקיול) + בת אדם | בת אדם (צ'יצ'י) + סאייאן מלא (גוקו) | סאייאן מלא (קינג וג'י) + סאייאן מלאה | בן אדם (דר. בריפס) + בת אדם (גב. בריפס). לכל אחד מהצדדים מתוארים למטה הוריו לפי הסדר. אם שמת לב, 13 בני אדם ו-3 סאייאנס.

FireZeroX

New member
סליחה על החישוב...

בדקתי את 16 הסבא רבה רבה שלהם (גוקו ווג'יטה ג'וניור), ויוצא ש: 3 סאייאנס ו-13 בני אדם. הסאייאנס הם גוקו, קינג וג'יטה, ואשתו של קינג וג'יטה. תבדוק בעצמך.

למעלה