יש לי שאלה דחופה

• פותח הנושא osi28
  • פורסם בתאריך

osi28

New member
../images/Emo53.gifיש לי שאלה דחופה

7 ימים של גונל F (אמפולה אחת) אתמול עשיתי אולטראסאונד- זקיקים של 14, 12,11 ורבים קטנים. עדיין אין לי תוצאות של בדיקת הדם! (אני נכנסת כל הזמן לאתר מכבי באינטרנט)יכול להיות? עשיתי אותן ברמת מרפא בר"ג. מה אפשר לעשות? אם אקבל את התוצאות נראה לי שזה יהיה רק ביום ראשון, ואני מזכירה שאלה יהיו תוצאות של יום חמישי. האם קרה כאן למישהי מצב כזה?

k o k o p e l i

New member
מה עשית ברמת מרפא?

US או בדיקות דם? אם עשית שם בדיקות דם - לא תראי אותן באתר האינטרנט של מכבי, כי שם מציגים (עד כמה שאני יודעת) , רק תוצאות בדיקות שמתבצעות במעבדות שלהם (ורמת מרפא נחשבת מרפאת חוץ / אסותא) את מטופלת אצל רופא מטעמם או רופא פרטי שלך?

osi28

New member
../images/Emo9.gifאיזו פאדיחה..

לא ידעתי שהן לא קשורות, כי הופניתי לשם ע"י מכבי. ואני כמו אבלה נכנסת כל שנייה לבדוק תוצאות.. עכשיו כבר מאוחר ולא יענו לי במעבדה של רמת מרפא אני מטופלת אצל פרופ' בידר(אבל לא ברמת מרפא אלא בקליניקה שלו) אלא שעכשיו הוא בחול ואני צריכה להתייעץ עם ד"ר לב-רן

k o k o p e l i

New member
ממש לא פדיחה....

כל יום לומדים משהו. האחיות שם מתקשרות בצהרים במקרה שיש צורך לעדכן (לשנות את מינון התרופות, לבוא שוב לבדיקות או הזרעות וכד'). יש מקרים שהן מעדכנות בטלפון את הערכים ויש מקרים שלא. חשוב רק שתבטיחי שהתוצאות יגיעו לרופא (מי שזה לא יהיה..), כדי שיהיו עיניים ש"יעקבו" אחריך. בהצלחה ! בכל מקרה

k o k o p e l i

New member
ועוד משהו..

היום לא יענו לך , כי יום שישי , ורמת מרפא סגורה ביום שישי. ולכן בכלל חשוב לעקוב כי לפעמים "מושכים" טיפולים עד יום ראשון, אבל לפי גודל הזקיקים שלך , נראה לי שיש עוד זמן (וכמובן שאני לא רופאה).

osi28

New member
דווקא כן עובדים ביום שישי

ברמת מרפא חזרו לעבוד בימי שישי ממש עכשיו, אבל אני נזכרתי מאוחר מדי וכבר לא עונים לי. בכל אופן, את צודקת לגבי הזקיקים, גם בטיפול הקודם הזרקתי גונל תשעה ימים עד שהקטנטנים גדלו. קוקופלי, תודה על המענה המהיר שלך

k o k o p e l i

New member
שמחתי לעזור...

לא ידעתי שהם חזרו לעבוד ביום שישי, איזה יופי. את רואה: כל יום לומדים משהו....

ד"ר לברן לא זמין השבוע הוא באבל

תנסי את המזכירות ביום ראשון - הן יפנו אותך לרופא התורן

את מטופלת של רמת מרפא? או רק עושה

שם את הבדיקות? אני בזמנו הייתי רק עושה שם את הבדיקות. אני הייתי צריכה להתקשר אליהן בצהריים (בסביבות 1-2) ולבקש את התוצאות. זה לא מופיע באתר, והן גם לא מתקשרות אליך. את בעצמך צריכה להתקשר... על הכרטיס הורוד (או תכלת? לא זוכרת כבר) החודשי שקיבלת, רשומים מספרי הטלפון של האחיות. העיקר שנשמע אחלה עם הזקיקים, אז נחזיק אצבעות!!

למעלה