טחורים!!!!!!!!!!!

efratyes

New member
../images/Emo53.gif טחורים!!!!!!!!!!!

אני לא בטוחה שזה מה שיש לי וזה גם לא כ"כ נורא אבל אני רק בשבוע 26 ואני בטוחה שזה יחמיר לקראת הסוף ובלידה אז הייתי רוצה לטפל בזה כמה שיותר מהר אז בנות הפורום היקרות הסובלות מהבעיה בבקשה תכתבו לי מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב המלצות למשחות, טיפולים וכו' יתקבלו בברכה

daff29

New member
מה שהרופא אמר לי

כשעוד לא הייתי בהריון. לשבת באמבטיה חמימה. לנגב במגבונים לחים שמיועדים לאזור ומשחת פרוקטינול. הכל ללא מרשם בסופרפארם.

yrd

New member
האם את סובלת מעצירויות?

האם את מתאמצת כשאת בשירותים? אם התשובות הן כן, אז אלו העצות שלי: מעבר למה שנכתב על האמבטיות והמשחה, מומלץ לשמור על תזונה מאוזנת ומרובת סיבים, כך שהיציאות יהיו רכות ולא יהיה צורך להתאמץ בשירותים. כמובן שגם שתייה מרובה מסייעת. הטחורים בד"כ יוצאים או מוחמרים עם כל התאמצות בשירותים ולכן (וגם כדי לא לפגוע בשרירי רצפת האגן) כדאי לדאוג לכך שלא יהיה צורך להתאמץ. יש לך עוד בהחלט זמן לשפר את המצב עד הלידה וכדאי מאוד לעשות את המאמץ, כך הסיכוי שתסבלי הן בהריון והן לאחר הלידה יירד בצורה משמעותית. בנוסף, פעילות גופנית מסייעת לשמירה על יציאות סדירות ולכן רכות יותר (פחות יבשות) ולכן מפחיתה את המאמץ הדרוש בשירותים. ודבר אחרון - אם את לוקחת כדורי ברזל, לוודא שלא הם הגורמים לעצירויות (הכל בהנחה שאת סובלת מסוג מסויים של עצירות או אי-סדירות ביציאות).

efratyes

New member
אין לי עצירויות ואני משתדלת לא להתאמץ

יותר מידי בשירותים, מה גם שאני עושה יוגה להריון ומאמנת את ריצפת האגן בשיעורים אם כבר עלה הנושא - אימון ריצפת האגן לא יכול לגרום לטחורים לצאת יותר? בגלל הכיווץ באיזור זאת אומרת.

אילית14

New member
דבר ראשון תחליפי כדורי ברזל

יש כדורים טבעיים שבאופן אישי פתרו לי את הבעיה

כתומה30

New member
נסי ברזל בשם אקטיפרין

רק תוודאי את הכמויות שיש בכדורים שאת לוקחת ותבדקי אם יש באקטיפרין את אותן הכמויות או שצריך לקחת יותר כדורים ממה שאת כרגע לוקחת. ולשתות המון המון המון...

אני אספר לך מה עזר לי

...קודם כל, נושא האוכל הוא נורא חשוב. בחגים לא אכלתי כמה ימים פירות וירקות בגלל סעודות השחיטות של החג, וזה עשה לי יציאות נורא קשות וכתוצאה מכך - טחורים... עוזר מאוד לשטוף את הטוסיק אחרי השירותים במים וסבון ולא לנגב עם נייר(אם יש לך בידה, מה טוב, אבל לרובנו אין פינוק כזה בבית). למרות משחה procto-glyvenol שמותרת בהריון, ומאוד עוזרת. וכמובן המנטרה שכולן חוזרות עליה - לשתות הרבה מים!

efratyes

New member
בנושא התזונה - אין לי עצירות

אז זה לא יפתור את הבעיה המשחה הזאת היא טבעית? כי הייתי מעדיפה להשתמש במשהו טבעי עכשיו

בדקתי בספר של ההריון וגם עם הרוקח...

..והבנתי שאפשר להשתמש במשחה הזאת ללא חשש.. אני לא יודעת מה הכוונה שלך ל"טבעית". זו סתם משחה רגילה מבית מרחקת. דווקא המליצו לי על משחה אחרת, שאמורה להיות מרכיבים טבעיים, והרוקח אמר שלא כדאי לשים אותה בהריון. בכל אופן לי היא מאוד עזרה וממש תוך יומיים! ואני ממש סבלתי, כבר לא יכולתי לשבת, הכאבים הרגו אותי.

efratyes

New member
תודה על העזרה../images/Emo140.gif

טבעי זה לא תרופה אלא מוצר טבעי כלשהו (מתמציות צמחים וכדומה) בגלל שמצבי לא כ"כ גרוע הייתי מעדיפה להתחיל לטפל במשהו עדין וטבעי ולא במשחה תרופתית, למרות שמותר להשתמש בה בהריון

efratyes

New member
בנות מבקשת עצות טבעיות לבעיה../images/Emo206.gif

אני אנסה קודם לטפל בזה באמצעים טבעיים כי הבעיה לא כ"כ חמורה עדיין ולא בא לי משחות רפואיות יש המלצצצצצצצצצות?

b a f i

New member
לי יצאו גם טחורים ואני רק בשבוע 10+4

וזה בגלל הגזים נראה לי
זה ממש בלתי נסבל
מתי זה עובר -אוף... בכל מקרה אני שמתי פרוקטו גליבנול ותוך יום זה עבר וכמובן שחזר כמה ימים אחרי .. ואני אוכלת סיבים ושותה מלא מים-אבל הגזים האלה אוף ..

tultul58

New member
משחה טבעית מעולה

אני מאוד מאוד ממליצה על משחה טבעית של בית מרקחת הומיאופטי בבן יהודה בתל אביב שנקרא הוםגליל (אין לי שום קשר אליהם) בהריון הקודם שלי סבלתי המון מטחורים בגלל הברזל - מישהי המליצה לי על המשחה שלהם, אני חושבת שזה היה פה בפורום, והיא ממש הצילה אותי. בהריון הזה לשמחתי, אני מראש לוקחת ברזל שלא עשה לי בעיות (אחרי שעברתי בערך 5 סוגים פעם שעברה...) כך שעבר בקלות אבל דווקא השבוע ממש לקראת הלידה חטפתי קלקול קיבה וטחורים הופיעו - כמובן שנלחצתי כי ממש לא בא לי להגיע לחדר לידה כך, מיד בקשתי שיביאו לי את המשחה ותוך יום הכאב עבר! ממש משחת פלאים דרך אגב, דווקא המשחה ה"רגילה" - הרפואית פרוקטו גליבנול לא עזרה לי בכלל וזאת של הום גליל עזרה מאוד הנה הקישור לאתר שלהם

../images/Emo201.gifהיי אצלי זה נזכר בשבוע 36 להתחיל..

לטחורים : אחרי כל יציאה: - שטיפה במים וסבון . - כיווצים של פי הטבעת - עשרה . - לא לנגב , אחרי השטיפה פשוט להספיג . אם אי אפשר לשטוף לנגב במגבונים . - משחה מכווצת טחורים המשחה שאני משתמשת נקראת המוני מבייבי טבע (החנות בקסטרא בחיפה)

דיקור בשילוב עם משחת הממליס או אלופרופוליס

ובנוסף כל ההצעות שתמצאי בטיפים להריון ולידה. לחצי על תחושות אי נוחות.

הממליס אפשר בכל סופר פארם ואלופרופוליס

אני יכולה להשיג לך או להפנות אותך למישהו שמוכר באזור מגורייך.

efratyes

New member
אז נראה לי שאני אתחיל עם הממליס

ואם לא יעבוד אני אצלך בקורס הכנה ללידה באמצע אוקטובר אז אני אנסה את השני תודה

למעלה