חץ?! שינוי?!

miri2204

New member
../images/Emo53.gif חץ?! שינוי?!

כמה שע' לפני שהקלפיות נפתחות ועדין אני בדילמה....... ** האם לבחור בשינוי?! חץ?! המצע הוא אותו מצע (של שינוי וחץ). או שמה אני טועה?! ועם כן, איזה הבדלים כבר יש?! - השאלה איזה מפלגה "יותר" אמינה?! (עד כמה שמפלגה יכולה להיות אמינה). - למי לפי הסקרים יש יותר סיכוי לעבור את אחוז החסימה?! (יש לכם אולי לינק, אקטואלי, לאחוזי ההצבעה למפלגות הנ"ל). ואם אפשר, על תגידו לי, רק האם עדיף לבחור בחץ או בשינוי, אלא למה עדיף לבחור בחץ או בשינוי לעומת המפלגה השניה?!

tapr

New member
קודם כל

שינוי (כיום) היא המפלגה המקורית, שהוקמה ב-1974, עם הנהגה חדשה שנבחרה בצורה דמוקרטית. חץ היא מפלגה לא-דמוקרטית שהקימו הפורשים שהפסידו בבחירות הפנימיות. שינוי מגדירה עצמה כמפלגה ליברלית-אזרחית, ולא כמפלגה "חילונית" כפי שמגדירה עצמה חץ. יש לנו מקום לכלל האזרחים בישראל, גם "דתיים". מבחינת המצע הפרטני אין הרבה הבדלים, אבל כפי שהוכח בכנסת האחרונה, פורז רע בתפקידים ביצועיים, והחמישייה הפותחת של שינוי בעלת כושר ביצוע, ושני הח"כים אילן לייבוביץ' ואהוד רצאבי בעלי רזומה ארוך של חקיקה חברתית וכלכלית. מבחינת אחוז החסימה, לשינוי הסיכוי הגדול יותר לעבור, מכיוון שהיא נעה בסביבות ה-1.8%, כשצריך שני אחוזים בכדי לעבור. חץ מתחת לאחוז אחד. ניתן לקבל את הנתונים ע"י פניה למכון סקרים של אחד העיתונים, כי בכתבות מציינים רק מפלגות שמעל 2%. בכל מקרה, תבחרי לפי מה שאת מאמינה בו, ולפי הצו הפנימי שלך, ולא לפי מה שמכתיבים מכוני הסקרים, בין אם שינוי, חץ או מפלגה אחרת (שינוי!
). אתר שינוי: www.shinui2006.org.il

שינוי או חץ../images/Emo140.gif

ההבדל הינו בין מפלגה(שינוי) ובין רסיס מפלגה(חץ). רסיס המפלגה התפלג בינואר מהמפלגה האם על רקע מבוכה אישית של פורז מאי השגו להיבחר למקום השני במפלגה.נוער שינוי שייך למפלגה .מוסדות שינוי שייכים למפלגה.שיהיה בהצלחה.

למעלה