חוסר אונים

../images/Emo53.gif חוסר אונים

אלמנה כשנה ושמונה חודשים ,עם התאלמנות מלאתי חיי בעשיה בעיקר חברתית , אולם בחודשים האחרונים ,מרגישה תקועה,המתרות קימות אבל במעורפל ,ולא עושה כלום לממושן , מין פחד וחוסר מוטבציה לפעול (בעקבות פציעה שמגבילה אותי בתנועה),ממשיכה בשגרה חסרת תועלת כאילו חיה לצד החיים ,הראש מלא במחשבות אבל ,לא מוציא לפועל .. האם אימון אישי יכול לעזור? כיצד? וכיצד בוחרים מאמנ/ת?

אוריק3

New member
מאוד מאוד יכול לעזור. משום שאת תקבלי חבר/ה

לידך, שיעזור לך לקדם ולהעלות את אותם דברים טובים, נעימים ונחמדים שיעשו את חייך למה שאת רוצה. וכל זה בנחת ובחדוות עשייה. קראי לך כאן ובפורום מאמנים אישיים את השרשורים והתכתובות , ראי מי עשוי להתאים לך והתחילי לנהל דיאלוג איתם. את כבר נמצאת בדרך הנכונה בעצם העלאת הנושאים שמציקים לך והמודעות אליהם. הרבה הצלחה לך אוריק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
יציאה לפעולה

הי לים הרגוע. אולי בשבילך הגיע הזמן להסעיר קצת את הים? החלק הקשה הוא להתחיל לזוז - ולבחור באימון אישי זו בהחלט דרך להתחיל לזוז. אימון אישי יגע בדברים שאת היית רוצה לעשות, באילו שאת אפילו לא חושבת שאפשר לעשות, ויעזור לך להתקדם לעשייה בפועל. ובנושא בחירת מאמן - יש קישור למאמר מצויין בקישורי הפורום.

isaacm

New member
איזה דבר נפלא. התחושה של חוסר אונים

וזה לא בציניות. מותר לך. אני מבין מהכתיבה שלך שחל שינוי בחיים שלך, שינוי משמעותי. אימון יכול לעזור בקידום העניינים שאת מתארת, ובצורה משמעותית. האם את מרגישה שנתת לעצמך מספיק זמן להסתגל למצב החדש? האם את מרגישה שהגיע הזמן להתנער ולפצוח בזמרת עשיה? לעיתים אנחנו נזקקים לאיזושהי הפסקה (Pause) כדי לאסוף את עצמינו שוב. תני לעצמך מרחב איציק

מיהי

New member
עונים לחוסר אונים

נראה לי ,שאת דווקא עושה [מגוון פעילויותיך בפורומים לא נחשב בעיניך?]. מסכימה עם הכיוון של מי שכתב שאולי זה זמן של 'להיות' יותר ולעשות פחות.וגם מסכימה עם בחירת מאמן לפי היכרות דרך תגובותיו בפורום [זה אם אין לך המלצות מניסיון של מישהו,שהכי עדיפות]. ומסכימה כמובן,שאימון אישי יכול לעזור.

גלעד63

New member
דווקא לא לעשות

העשייה המרובה שלך מאז שבעלך נפטר היתה, להרגשתי, תגובה ספונטנית למשבר אבל לא פתרה, בעצם שום דבר - עובדה שאת פה מבקשת עזרה. זה אולי הזמן לנסות לבדוק ולטפל בעניין הזה לעומק. אבל מאמן אישי המחוייב, מעצם הכשרתו ותפקידו, לסייע לך לגבש, להגדיר ולהשיג מטרות יתקשה לעזור לך בקטע הזה - בשביל בירור פנימי עמוק ויסודי שאין מאחוריו מחוייבות לעשייה ולהתקדמות שזה מה שאת צריכה, לדעתי, המציאו את הפסיכולוגיה.

למעלה