חום גבוה

juanes

New member
../images/Emo53.gif חום גבוה

לילדה שלי יש חום גבוה, 39.5. היא בת 7 חודשים. אקמולי לא ממש עזר. נתתי לה נר (חצי הר ליתר דיוק, לפי ההוראותשל הרוקח), החום ירד, ואחרי פחות משעתיים חוזר. עשינו לה אמבטיה במשך 20 דקות, והחום לא יורד. האפרוחית הקטנה שלי נרדמה, אני בוכה, מה עושים?

4 שעות אחרי האקמולי אפשר לתת

נורופן (ראיתי שרשום על הקופסא שלהם שזה מגיל חצי שנה). אצלנו נורופן עוזר יותר מאקמולי.

ענבר רו

New member
אפשר לתת גם אקמולי וגם נורופן, לא

צריך לחכות ביניהם. בין אקמולי ואקמולי ובין נורופן לנורופן צריך לחכות כמה שעות .

תרופת סבתא../images/Emo50.gif

תרופת סבתא שאומרים שעוזרת להורדת חום : לוקחים רבע כוס מים מוהלים יחד עם 3/4 כוס חומץ, טובלים את הגרביים של הקטנטנה וגורבים לה על כפות הרגליים. בהצלחה

lilend

New member
חייבים למהול את החומץ, אחרת

זה עלול לגרום לכוויה.

מוזר האחות הזאת אמרה לא למהול עם

מים פשוט לטבול אותם בחומץ ולשים על הרגליים ועשינו את זה לתינוקת כמה פעמים ירד החום תודה לאל. אז באמת הכי טוב למהול?

תתי 1

New member
מזדהה לא יכולה יותר לשמוע על מחלות

אצלנו אותו הדבר עם ילד בן 11 , קצת קשה לי לעודד אותך מקווה שיחלוף במהרה אצל שתינו.

juanes

New member
עדכון

תודה לכולן על התשובות
דברתי עם המוקד, והומלץ לנו להגיע למיון (כי המוקד כבר נסגר). במיון עלה לה החום ל-39.9, והרופא הצליח איכשהו לתת לה אדוויל לילדים. בד"כ הילדה פשוט לא מסכימה לקחת סירופ, ואם נותנים לה (אפילו ממש מעט) היא פשוט מקיאה אותו יחד עם כל מה שיש לה בבטן באותו רגע (ולא משנה הטעם). החום ירד לה ל-38.6. בבוקר החום שוב עלה ל-39.3- נתנו נר שלם, כי הסבירו לי בבית חולים שלא אפקטיבי לתת חצי נר, כי לא יודעים בדיוק איפה נמצא החומר הפעיל ואיפה לא), והחום ירד. ב-14:00 - שוב עלה והפעם ל-39.5. נתתי עוד נר ועשינו אמבטיה והחום שוב ירד ל-38.2. אמרו לי לא להשתמש בחומץ, כי זה יכל להביא לירידת לחץ דם. נקדה מעודדת: הילדה חזרה לאכול. תחזיקו לי אצבעות שהמצב ישתפר, אמרו לי בבית חולים שזה יכול לקחת עוד יומיים... אני אשמח לטיפים ועידודים, תודה, נועה.

rc11

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gifתרגישו טוב../images/Emo13.gif

אני שמחה לקרוא שהיא מראה סימני התאוששות.

../images/Emo24.gifתרגישו טוב ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מקווה שמחר היא תרגיש יותר טוב

החלמה מהירה../images/Emo140.gif

וטיפים של מה שעוזר אצלנו(לצערי מאז הכניסה למעון נהייתי מומחית לענייני חום
) אז ככה: קודם כל להקפיד על שתיה...אפילו לתת קצת לאט לאט עם מזרק העיקר שמשהו יכנס...ואם לא בא לה על מים אז לתת מיץ ממותק(אני נותנת במזרק מיץ כדי לא להרגיל לשתיה מתוקה בבקבוק)... הורדת חום הכי אפקטיבית כשנותנים אקמולי או אדויל לעשות במקביל אמבטיה עם מים חמימים...רבע שעה אחרי האקמולי להכניס לאמבטיה לרבע שעה...החום יורד ככה בצורה ממש יעילה ומחזיק ככה מעמד ללא חום להרבה זמן... אם היא לא רוצה לאכול לא להתעקש הכי חשוב שתשתה... חוץ מזה הרבה נשיקות וחיבוקים תמיד עוזרים להוריד חום ולהחלמה מהירה

למעלה