חדשה בפורום

../images/Emo53.gif חדשה בפורום

החלטתי סוף סוף לשתף אתכן בחוויה הבלתי נשכחת שקרתה לי, אז ככה כבר הרבה שנים שאנו מנסים ולא ממש הולך ,ישר התחלנו ב-ivf כי יש בעיה, לפני מספר חודשים הטיפול הצליח כביכול ונורא התרגשנו, רק שהיה לנו היריון מחוץ לרחם והאכזבה היתה פשוט כואבת נורא. לא חשתי בטוב ובבית החולים החליטו שיעשו לי לפרוסקופיה ויוציאו את העובר שנדבק לו בחצוצרה, לא עיכלנו את המצב אבל הכל החמיר והניתוח הסתבך ואיבדתי המון דם והוחלט להוציא לי את החצוצרה. הסבל היה בלתי יתואר, אבל עכשיו התחזקתי ואני בקרוב אתחיל שוב בטיפולים הרופא הציע שיבצעו לי "פיפל" שזה דגימת רירית הרחם, מישהי עשתה זאת? האם לדעתכן זה יכול לשפר את היקלטות העוברים? החזיקו לי אצבעות......ותודה על ההקשבה.

פינקי33

New member
וואו, מבול של חדשות/סמויות שיצאו

מהארון יש היום... אין לי מושג לגבי מה ששאלת אבל שיהיה לך ולכל החדשות בהצלחה ושהות קצרה.

בולה101

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום ואני בטוחה שלא תהיה לך שאלה שאין עליה תשובה. עצוב לי לשמוע על התהליך הכואב שעברת אבל אני מקווה שאת כבר מחוזקת לקראת הטיפול הבא. לגבי בדיקת פיפל: פיפל זו דגימה- ביופסיה- שנלקחת מרירית הרחם ביום ה- 21 למחזור הבודקת את איכות הרירית. לאחר מעקב שנעשה על נשים העוברות הפריות שעשו את בדיקת הפיפל מצאו כי יש איזה שהוא קשר בין הבדיקה לבין הצלחת ההקלטות. והסיבה שחקרו היא שברגע שמבצעים את הביופסיה פוצעים כביכול את רירית הרחם . הווצרות "פצע" זה ו"הגלדתו" מפעילה את כלי הדם ברחם שעוזרים לעובר להיקלט. הנושא עדיין בגדר מחקר והתוצאות עדיין לא חד משמעיות. המחקר התחיל ופותח בב"ח קפלן ברחובות (לא זוכרת את שם הפרופ') וגם בהדסה עין כרם חוקרים את הנושא ומציעים למטופלות לעבור את הבדיקה שהיא ד"א לא כואבת. הציעו לי בהדסה אך בינתיים סירבתי - הפרייה ראשונה- נראה מה יהיה. אני יכולה לספר על חברה שלאחר טיפולי הפרייה רבים וכושלים עם בעיות מפה עד להודעה חדשה עשתה את הבדיקה בקפלן ונקלטה לאחר מכן בהזרעה והיום חובקת תאומים. אז מה אני אגיד לך. אולי שווה לנסות כל עוד זה לא מזיק. בכל מקרה הצלחה רבה שתהיה לך

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
.
מצטערת על החויה הקשה שעברת, אבל ההריון הבא בדרך. בנוסף למה שבולה כתבה, היום יש טיפול נסיוני בו שורטים מעט את הרירית כמו בפיפל של ביופסית רירית. מסתבר שלטיפול הזה לפני מחזור טיפולים יש השפעה חיובית והוא מגדיל את מספר ההריונות. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה