זנזיבר

טלמז

New member
../images/Emo53.gifזנזיבר

טוב, אז לאחר שהחלטנו לאן נוסעים לירח דבש ואיך (עם האתיופיאן איירליינס ועם כמה קונקשיינס בדרך...) נשארו לנו כמה שאלות קטנות: 1. איפה הכי כדאי להיות באי- מבחינת צלילות ומלון - בונגלו נעים ונוח? 2. האם שבועיים זה יותר מדי/פחות מדי זמן? 3. האם יש מה לעשות שם בערב? - כלומר, אני לא מחפשת דיסקוטקים רועשים או מסיבות FOOL MOON, אלא משהו רגוע (פאבים וכו') לסגור את היום שם. 4. כל טיפ/המלצה/הערה/אזהרה וכו' תתקבל בברכה!!!!!

sela v

New member
זנזיבר

אני הייתי בזנזיבר שבוע בשנת 1996. בעיניי פשוט מקום מדהים, אחרי חודשיים עם אוכל משמים באפריקה, מגיעים לאי שמלא פירות טרופים, ומאכלי ים על האש. מיצי פירות וגלידות פירות מדהימות. שבועיים נראים לי זמן מתאים לראות את כל האי. יש את סטון טאון, מומלץ מאד. מין עיר עתיקה כזו, קצ מזכירה את עכו העתיקה. מומלץ לפחות בסטון טאון לא להבליט את הישראליות, מכיוון שבזמן האחרון משרד החוץ ממליץ לא לבקר במקומות אלה, ובזנזיבר 99% מהאוכלוסיה הם מוסלמים. מקום שלא הייתי בו, אבל מאד מומלץ במיוחד למי שלא ממשיך לתוך אפריקה, הוא יער Jozani, שמיוחד בקופי הקולבס האדומים. מסטון טאון מאד קל למצא תחבורה שתקח אתכם לחלקי האי השונים. אני פשוט עברתי לי מישהו שהציע את השירות, ואחרי ויכוח קצר נסעתי למחרת איתו. אני הייתי בחוף המזרחי, ואפשר לבקר גם בחוף הצפוני, יש ויכוח בין האנשים מי מהחופים יותר יפה, אבל מכיוון שאני הייתי רק במזרחי... אפשר לארגן סיור מהכפרים שם לראות דולפינים (לא עשיתי את זה), לאכול ארוחה בכפר מקומי (ע"י ילדים שיציעו לכם לבוא לאכול אצל אמא שלהם (גם לא ניסית). אני אכלתי במלון (דגים ופירות ים) הזול (8 דולר לאדם ללילה), שאני שהיתי בו. בחוף המזרחי מקבלים למחיר כזה בונגלו עם מקלחת, אבל אין מים חמים (לפחות אז). כמובן שאסור לשכוח את סיור התבלינים, מחכים אם אני לא טועה ב-9 בבוקר ליד הנמל, אבל תשאלו שתגיעו כולם מכירים את הסיור של מיטו (עם שורוק). פאבים יש רק בסטון טאון, בכל מיני מלונות (זולים ויקרים), יש מקום על החוף, שאני צריך לחפש שהיה ממש נחמד, אבל העיר לא גדולה, אז ממש לא בעיה למצא משהו. בחופים זה פשוט חוף, ואפשר לקבל משקאות איפה שתבחרו ללון.

טלמז

New member
תודה על כל המידע!!!!

האם יש עוד מישהו שיכול לספר מה המצב כעת שם?? מישהו שהיה לא מזמן בזנזיבר??

למעלה